28 Aralık 2012 Cuma

Demet Akalın '' Türkan '' illuminati

     Arkadaşlar Demet Akalın'ın geçtiğimiz günlerde çıkardığı Türkan adlı şarkını video klibinde gözüme çarpan bir kaç kare oldu. Bu görüntülerde 666 şeytani sayı ve tek göz işareti bulunmaktadır. Sizinde klipte gördüğünüz masonik sembol varsa yorum atabilirsiniz.

26 Aralık 2012 Çarşamba

Alemin Kıralı Dizisi Illuminati

    Arkadaşlar geçenlerde izlediğim Alemin Kıralı dizisinde bir sahne dikkatimi çekti. Bu sahneyi sizinle paylaşmak istedim.
    Belki sizde izlerken fark etmişsinizdir. Alemin kıralı dizisinde kızların odasında duvarda asılı dört resim bulunmakta, bunlardan üçünü ben daha önceden bildiğim için bulmam kolay oldu fakat dördüncü resimde ki kişinin kim olduğunu bulamadım. Eğer bulan olursa yoruma yazarsa sevinirim.




9 Aralık 2012 Pazar

Atiye ve Ozan Dogulu illuminati

        Arkadaşlar  uzun bir süredir makale yazmıyorduk. Makale yazmaya kaldığımız yerden devam ediyoruz.. Atiye ve Ozan Doğulu' nun İlluminati için neler yaptığını gösteren bir video gördüm youtube da ve onu sizinle paylaşmak istedim. Video sadece Atiye ve Ozana Doğulu' nun şarkısı hakkında değil illuminati hakkında da sağlam bilgiler vermektedir. Videoyu sonuna kadar izleyen arkadaşlardan yorumlarını bekliyoruz.