7 Ağustos 2012 Salı

25. kare nedir ?

       Bir video da 1 sn de 24 kare(resim) vardır bazı tekniklerle bu 25 kareye çıkarılabiliyor fakat o kare boş bir resim olsa bile insan gözü ile bu algılanamıyor fakat beynimiz yine her zaman ki gibi bunu algılıyor. Peki neden açık bir şekilde yapmıyorlar?
Bunun sebebi; normal yollarla bunu yaparlarsa eğer irade bunu reddedecektir. 
         1950 yılında ilk kez 25. kare üzerine çalışan James Vicary adlı bilim adamı bu konu ile ilgili ilk deneyini geçekleştirdi. Deney de ki filmde 25. fotoğraflarda kola iç mısır ye yazıyordu yazılar o kadar dar bir zaman diliminde geçiyordu ki gözle algılamak imkansızdı. Vicary bu deney sonunda kola satışlarının %18 mısır satışlarının %57 arttığını gördü. Bunu fırsat bilen büyük markalar 25. kare ve subliminal mesajı birletirip satışlarının dan büyük kar elde etmiştir. Bu yöntemi bir çok büyük firma kullanmıştır.  öncü şirket yine her zaman ki gibi cocacola olmuştur.
        Tabi 25. kare her zaman reklam amaçlı kullanılmamıştır bazen kendi kültürlerini ve yaşam tarzlarını(özellikle Amerika) yerleştirmek için kullanmışlardır.
        Bu yöntem başta Rusya olmak üzere bir çok ülke de yasaklanmıştır. Çünkü özellikle çocuklar için çok büyük bir tehlike haline gelmiştir.
     

37 yorum:

  1. bu paylaşımlar bilinçli gelecekler için çok önemli..teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. ilginiz için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz onu bunu boş verin. Tek doğru Allah (c.c)dir. Kurandır yol gösteren aracımız.o yüzden bu tür saçmalıkları boş verın. Allahın sevgısını kazanmaya bakın..
      Bzı yerlerde görüyorum Madem Allah var nie Görünkmüyo die soru soruyolar ? Bunların zihinleri bulanmış içleri kararmış hiç bir şey düşünemıyorlar.. c.c

      Sil
    2. aynen katılıyorum size öyle diyenlerre de müthiş cevaplar var mesela aklınızı da goremıyosunuz o halde akıl denen bişey yok mu hep ALLAH(c.c.)yü eleştirmek yerıne bence bıraz dusunmelerı lazım

      Sil
    3. bu illuminati hakkında hepinizden çok şey bildiğime eminim 1.5 senedır bu olayları ihtimalleri araştırıyorum sitelerden bulduklarıma dayanır değil benim kendi buldğum kanıtlarda var bu konuyu konuşmak isterseniz mesaj atmanız yeterli size hiç duymadğınz bilgiler verebilirim amacım bildiklerimi size söylemek sizide bilinçlendirmek face hesabımı dondurmuşm size twitter hesabımı vereyim bilgi istiyen arkdaşlar msj atabilir.

      Twitter : nurullah632

      Sil
  3. paylaşımlarınız gerçekten çok faydalı admin bey isterseniz ikimizde bloglarımızda birbirimizin linkini verebiliriz :) http://yeniparakazanma.blogspot.com/
    Beklerim Sizi..

    YanıtlaSil
  4. Bende sizin sitenizi beğendim ilblog12@gmail.com mesaj atarsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  5. bu bilgileri her yere yazıp herkesin bilinçlenmesini sağlamalıyız tesekkür ederim cok elzem bilgiler gercekten

    YanıtlaSil
  6. Evet kesinlikle.. Yorumunuz için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. Bu konu ve dahası hakkında geniş bilgiyi Anti Siyonizm - İlluminati den de edinebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  8. Teşekkürler gerçekten ben hepsini yalan sanıyorum yeni nesil için çok yararlı olacak.

    YanıtlaSil
  9. Burada yazacağım konu 25. kareyle ilgili değil ama önemli. Bilindiği gibi birçok özel yazılım yapılıp bunlar birer virüs gibi gizlice bilgisayarlara gönderilebiliyor. Artık tekniğin nasıl olduğunu bilemem. Ama bir konuda herkesi uyarmak isterim. Eğer internete bağlıysanız ve bilgisayarınızda kamera varsa, özel bir programla belirli bir anda bilgisayar kullanıcısının resmini çekebilir ve ses kaydını da alabilir. Belki isterlerse film şeklinde de yapabilirler.

    Yani siz farkında olmadan sizin sesiniz ve görüntünüz başka yerlerde, ana bilgisayarlarda depolanıyor olabilir. Bu yüzden üstünde kamerası olanlar dikkat etmeliler. Ayrıca internete bağlı değilken bile gizlice yüklenmiş bir program sizin görüntünüzü kaydetmiş olabilir. Daha sonra internete bağlanınca da bunu gönderebilir. Yani amaçları insanları izleyerek, kim hangi şeylerin peşinde bunu tespit etmek. Yani internette hangi bilgisayarı kim kullanıyor bunu görüntülü olarak bilmek istiyorlar herhalde. Bilgisayarınızdan ara sıra fotoğraf kameralarındaki gibi çekim sesi geliyor mu? Gelmese de çekiyor olabilir. Bunları kesin bir bilgi olarak yazmıyorum, sadece bilginiz olsun diye yazdım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. daha öncede duymustum böyle bır sey. bılgısayarınızın kamarasına bır sey örnegın bır yara bandı gibi birsey yapıstırın.

      Sil
  10. peki bundan nasıl kurtulabiliriz
    artık dinlediğim şarkıların ne anlam içerdiğini bildiğim için kendimi kötü hissediyorum çünkü hiçbir şey yapamıyorum
    elimden ne gelebilirki
    bundan sonra şarkı dinlememelimiyim
    birçok arkadaşıma anlattım ama onlar bunların bir tesadüf ya da uydurma olduğunu düşünüyor ne yapıcamı bilemiyorum
    bi çare bulanlar anlatsınlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence namaza yönelin ama en içten halınızle bende aynen sizin gibi düşünmeye başladım ve ne yapacağimı da bılemıyodum ve ınanın bana gerçekten bütün hakıkatkerı öğrendiğinizde her yol namaza çıkıyor mesela bn 13 yasındayım bunları okuyunca cok korktum ve bıraz daha araştırdığımızda ıse gerçekten işin içinden çıkamıyorsunuz ve bu düşünceler aklınızı ciddi anlamda karıstrıyor tek çare namaz huzur kaynaği ayrıca allaha daha yakın oluyorsun ve inan bana artık ne o şarkıları dinlemek ıstıyosun ne de adını duymak ınan bana istersen bir hafta dene ;)

      Sil
  11. Tüm Gizli Gerçekler Burada TIKLAYIN

    YanıtlaSil
  12. böyle bir örgüt olduğunu bilmiyodum sizin sayenizde öğrendim

    YanıtlaSil
  13. ADIM ALEYNA DEMİRKAYA ( e posta istemesinler diye anonim yaptım da :D )Her gördüğünüz şeye illüminati demeyin unutmayın illüminati gizli bir örgüt her yerde kendini belli etmez ayrıca jusit , rihanna(illüminati prensesi) , demi , lady gaga ,beyonce , madonna(illüminati kraliçesi)jay-z , miley.... daha bissürü war türkiyeden tarkan , acun ve sertap erener illüminati One Direction'a illüminati diyenler yanılıyor ewt eskiden illüminatiydi ama SİMON COWELL yüzünden ( x factor jürisi ) simon One Direction'u illüminati yapmak için müzik piyasasında yardım etii we onları zorla illüminati yaptı :D BEN ONE DİRECTİON VE LOUIS TOMLINSON 'UN EN BÜYÜK HAYRANIYIM :D onların her şeyini biliyorum o yüzden benle One Direction illüminati diye tartışmayın Ayrıca Zayn Müslüman ve Louis de Müslüman olmak istiyo..! ve taylor swift illü değil bu çok tartışıldı onu sewmiyorum ama illü değil arkadaşlar :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak kardeşim sen de bu 1D dedikleri şeyin hayranıymışsın ama bak şimdi Zayn müslüman diyorsun sen bunu neye dayanarak söylüyorsun Zayn müslüman falan degil çogu fotografında hristiyanlık sembolü olan artı işareti var buna ne diyeceksin ? Senin sevdigin adamlar bu örgüte üye olabilirler ve sonra çıkmak da isteyebilirler zaten çıkmaya çalışıyorlarsa adamdır bunlar (Tupac gibi) Bak adam Killuminati diye albüm yaptı sonra öldürdüler Eminem ve Rihanna çıkmak istediler ama tehdit edildiler vesayre Bende Eminem fanıyım ama Eminem'in illumunati ileyaşadıkları biliyorum yani sana söyleyecegim şey: Sevdiklerine aşırı baglanma sonra yaptıkları hatayı göremeyecek kadar kör olursun

      Sil
    2. Zayn Müslüman. Dedesi Pakistanlı ve Arapça dövmeleri vb , hatta Kur'an tablolu resimleri var. Hristiyan işaretleri ise halk arasında dışlanmamak için. Directioner olmadığına göre bunu bilemezsin.

      Sil
  14. alynayı yerun -.-

    YanıtlaSil
  15. Adınızı gercektwn dogrumu veriyorsunuz bilmiyorum ama hem cesaretlisiniz hemde bu konuyla ilgili bayagı bir seyler biliyorsunuz ben yazmis olduklarinizin cogunu okudum semboller haricinde yazmis olduklarinizi anladim bana cok mantikli geldi ama bunlari nerden biliyorsunuz ismim gürkan meydan facebooktan eklerseniz size zahmet konuşmak isterim

    YanıtlaSil
  16. çok teşekkürlerrr yaaaa mükkemmelsiniz :D

    YanıtlaSil
  17. Herkez illamınatı uyesı demek sacma olurdu bence beynınızın hosuan gıdecegı seylerlerı ınsanın gorme yada duyması dısında sadece beynımızın algılayabılıcegı sınyallerle yada goruntuler yayınlayarak satıs yada ızlenme rekoru kırılmasını ısteyen herkezın ısteyerek yaptıgınıda kabul edebılırız kısacası bır uretıcının kendı urunlerının cok satılması ıcın yapacagınada emınım

    YanıtlaSil
  18. arkadaşlar benim ödevim 25. kare ve bunun hakkında bilimsel bilgiler makaleler bulmam gerekiyor bana yardımcı olur musunuz

    YanıtlaSil
  19. yuh yaaa insaf kardeşim neymiş bu illuniminati

    YanıtlaSil
  20. insanları bilgilendirdiğiniz için gerçekten çok mutluyum ama bu haberleri bütün insanların bilmesi için daha çok gündeme gelmesi gerekiyor yine de teşekkürler .
    :))))))))))))))))))))))))

    YanıtlaSil
  21. peki ama diğer ülkelerde de aynı mı yoksa bizde daha çok mu var :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. araştırmalarıma gore abd de neredeyse insanların %63 ü aptalmış pekı nasıl oldu da dünya nın gunes batmaz bir ülkesi halıne geldı özellikle turkıye olmak üzere bır cok zekı ınsan okumak ıcın amerıkaya gıdıyor işte zekı olması buradan kaynaklanıyor peki zengınlık, dünyayı kontrol eden 10 adamın bır tanesi amerıkan ve %63 ü aptal olan bir milleti kandırmak pekte zor olmasa gerek ayrıca esas konuya gelecek olursak turkıyede yayımlanan illuminati içerıkli seyler amerıkada on kat daha fazla ve bunu da müzik sektörü ve diziler,filmler sayesınde yapıyorlar orda da genelde verilmek ıstenen gizli içerikli mesajlar 25.kare sayesinde insanların bilinçaltlarına yerlestırılıyor aslında gorunduklerı kadar güçlü değiller sadece arkalarında aptal insanlar tayfası sayesınde insanlara göz dağı verıyorlar ve ayrıca asıl amaçları insanların varoluş gayelerını onlara unutturmak unutmayalım kı biz tek bır amaç için dünyaya geldık o da ALLAH(C.C.) yü tanımak lütfen varoluş amacımıza bi ihtimadımız olsun böyle seylerden korkarak ve inanarak dinimizi küçültmeyelim :)

      Sil
  22. bir an rusyada olmak istedim çünkü orada en azından insanların beyni yıkanmıyor azıcık da olsa

    YanıtlaSil
  23. Boş paranoyalar bunlar

    YanıtlaSil
  24. 25. Kare tekniği kullanılan her reklam her sinema filmi illuminati ile bağlantılıymış gibi bi algıya kapılmak doğru değil bence...

    YanıtlaSil
  25. 25. Kare tekniği kullanılan her reklam her sinema filmi illuminati ile bağlantılıymış gibi bi algıya kapılmak doğru değil bence...

    YanıtlaSil
  26. 25. Kare tekniği kullanılan her reklam her sinema filmi illuminati ile bağlantılıymış gibi bi algıya kapılmak doğru değil bence...

    YanıtlaSil
  27. Groeten van de grote orde van verlichting aan de verenigde staat en aan de hele wereld, dit is een open gelegenheid om deel te nemen aan de gemeenschap van de Verlichten waar je je verloren dromen kunt herwinnen, en ook waar je het licht van rijkdom en rijkdom kunt zien . . geluk. zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van $ 550.000 om alle nieuwe leden te krijgen als ze lid worden van de broederschap en ook een huis naar keuze en locatie met investeringen, samen met deze kans in het leven om ze beroemd te maken.

    VOORDELEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE DE ILLUMINATI BROEDERSCHAP WORDEN TOEGESTAAN.
    1. $ 350.000 contante beloning.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000 USD
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand overleg met de 5 beste ter wereld.
    De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het volgende e-mailadres = greatestilluminati4@gmail.com of onze wahtsapp +14705435889

    Je moet ouder zijn dan 20 jaar voordat je lid kunt worden van de Illuminati-broederschap.

    groetjes thadeus lam

    YanıtlaSil