7 Ağustos 2012 Salı

Subliminal mesaj nedir ?

        İlluminati ile çok içli dışlı olan bu terim bu konu ile ilgi araştırma yapmış herkesin kulağına çalınmıştır. Peki nedir bu  Subliminal mesaj ;
        Subliminal mesaj resimlere ilk bakışta algılayamayacağımız şekilde mesajlar yerleştirmektir. Biz bu mesajları bakar bakmaz algılayamayız fakat beynimiz bunu algılar. Bu algı bize yön verir. Bu örnekleri en fazla gördüğümüz yerler çizgi filmler ve dünyaca büyük markalardır(bu kadar büyük olmalarının sebebi ne acaba ?)              
       İşte bir takım subliminal mesajlar :


1. Pepsi ile başlayalım :
        Hepimizin bildiği gibi marketlerde ki içecek dolaplarında 330 ml içecekler üst üste konulur pepsi de bunu kullanmış pepsi kutu kolalar üst üste konulunca sex yazısı rahatlıkla okunabiliyor bu da bizi beynimiz tarafından onu almaya yönlendirir.






2. Cocacola :
        Soldaki resim cocacolanın hazırladığı bir afiş sağda ise afişteki buzun yakınlaştırılmış hali var. Herşey ortada. Cocacola bu teknik ve 25. kare tekniğiyle satışlarını %70 arttırdı.








3. Camel :
       Camel(bilmeyenler için sigara markası) ingilizce deve anlamına gelir ve sigaranın kapağında deve resmi vardır fakat devenin sol ön bacağında bir kadın resmi vardır resimde gayet net ve rahat görülebilir.
Bir gün bir camel sigara paketi görürseniz mutlaka inceleyiniz.





4. Aslan kral :
        Hemen hepimiz bu çizgi filmi biliyoruz. Dışarıdan bakıldığında çok masum görünüyor fakat bu sahnede yıldızların oluşturduğu şekilde sex yazdığı açıkça görülmektedir. Çocuklarınızı bu tehlikeden uzak tutunuz.






Şimdilik sadece bu örnekleri verceğim yazıyı daha fazla boğmayalım. Eğer daha fazla örnek görmek istiyorsanız Google görsellerden subliminal mesaj yazıp arayınız.

143 yorum:

  1. ilginiz ve bizi bilinçlendirdiğiniz için teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. sağolun. Bu konu hakkında herkesi bilinçlendirmek lazım

    YanıtlaSil
  3. Resimler cizilmiş yapraklar düşünelim alt alt sıralanmış ve yaprakları hızlı bir şekilde çevirdiğimizde görüntü canlana bilmesi saniyede 25 resim yaprağı bunun içersine sıkıştırılmış reklamlar olabilir örneğin herhangi a şirketinin bir film esnasında kendi reklamını bir kareye sıkıştırıp fark etmeden bilinç altına yerleştirmesi. Şimdi gelelim bu reklamlarda ön gösterdiğin cinsellik olayına . Bir reklam yapıyorsan tüketiceye arz ettiğin üründe tüketicinin hatsafhada mutlu olacağını yansıtmaya çalışırsın.Bir insanın en çok endorfin salgılandığı anda cinsell has anıdır. Şimdi şirket ürününü cinsell objelerle çekici kılmaya çalışıyor .Bu doğrumudur satıcı için doğru alıcı farkında değil ve sonuç olarak satıcı mutlu alıcı mutlu bunun ahlaksal boyutu toplumdan topluma tartışılır ama yinede bu olaya geniş bakınız işi islami cihad çıkartalım hadi gösterelim günlerini 25. kareyi onlara yedirelim birlik olalım içmeyelim sıçmayalım filan gibisinden olaya dalmayın olayıda çok gizemleştirip ürküterek uuu la la bla bla bla anlatmayın aq bu nasıl bi anlatım tarzı yaws şirket senin olsa ürününü satmak 25 karenin 24dünde kendi sikini koymaktan çekinmezsin aq birde mason dediğin 10 tane filan değil bir çok mason var kendi aralarında derecelendirilmiş sonuç olarak ben sen gibi insanlar adamların iki tane siki yok aq yada dereceye göre sik çıkmıyor adamlarda aq ha birde biri için mason diye şüpheleniyorsan git sor mason musun değilmisin diye inkar etmezler mason olduğunu gerçi sen masonu görsen sikine taparsın. o ayrı

    YanıtlaSil
  4. BÖYLELERİ DE VAR İŞTE KURBAN KESİM

    YanıtlaSil
  5. Aslanın karşısındaki şey yıldızlar değil beyefendi,onlar aslanın ağzından cıkan ruh benzeri şeyler''ruh'' diyebiliriz,onlar aslanın ağzından çıkıp göğe yükselirken o yazı şeklini alıyorlar Casper gibi düşünün..

    YanıtlaSil
  6. basbaya sex yazıyo ruhla filan ilgisi yok

    YanıtlaSil
  7. aslında en dogrusu tv izlememek...

    YanıtlaSil
  8. v.h.v.k.i.b.a.a. Burada Bende İlluminati nin Asıl Merkezi Olan Gerçek Sahibini Açıklıyorum. • Fakat Bende Nereden Başlayacağımı Bilemiyorum Doğrudan Gerçek Şeytandan başlarsam Sizleri korkuturum diye çekiniyorum ve en Önemli si de Şeytanın gerçek Kimliğini açıkladığım zaman ve sizlerde bildiğiniz halde Şaşıracaksınız ve inanmıyacaksınız ( bunun nedeninide biliyorum ) Onun için yavaş yavaş açıklayacağım Bende Birçok Şeyleri önceden görmekteyim ve gördüğüm küçük olaylar çabuk gerçekleşmekte Büyük olaylar ise zaman almakta ve Benim yaşadıklarımı ve yaşamakta olduklarımı yazmayacağım (çünkü yaşadıklarım 20 Yıl oncesinden Başlamakta ve O geçmişte kalan Dehşet Günleri hatırlamak istemiyorum) ve çok zaman alır ve sizlerde Dehşete düşerdiniz Onun için Kısa keseceğim ve En son gördüğüm Savaştan Bahsedeceğim Evet Çok Büyük bir Savaş Gördüm Fakat bu Savaşın Başlaması ile Bitmesi bir Oluyor " Daha doğrusu bu Savaş Beklenen Armageddon Savaşıdır ve doğrudan söylüyorum Asıl bu Savaş İnsanlar la Cinler , Ruhlar arasında bir Savaş Olacak ve Son Savaş Olacak ve Kazanan İnsanlar Olacak ( çünkü İnsanlara Bu defa Gerçek Bir Güç Yardım edecek ve Biliyorsunuz ki Şeytana bir Mühlet verilmiştir işte o Muhlet O zam Sona erecek bu Nedenle Şeytan Son kozunu ve tüm gücünü kullanacaktır kazanmak için ( Fakat Şeytanın asıl ne olduğunu bilmiyorsunuz Belkide Gözlerinizi çıkaracak kadar Burnunuzun ucundadır).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dünya Egemenliği

      Yukarıdaki yazından alıntı:

      "... Bende Birçok Şeyleri ÖNCEDEN GÖRMEKTEYİM ve gördüğüm küçük olaylar çabuk GERÇEKLEŞMEKTE Büyük olaylar ise zaman almakta ve Benim yaşadıklarımı ve yaşamakta olduklarımı yazmayacağım (çünkü yaşadıklarım 20 Yıl oncesinden Başlamakta ve O geçmişte kalan Dehşet Günleri hatırlamak istemiyorum) ve çok zaman alır ve sizlerde Dehşete düşerdiniz Onun için Kısa keseceğim ve En son gördüğüm Savaştan Bahsedeceğim EVET ÇOK BÜYÜK BİR SAVAŞ GÖRDÜM Fakat BU SAVAŞIN BAŞLAMASI İLE BİTMESİ BİR OLUYOR " DAHA DOĞRUSU BU SAVAŞ BEKLENEN ARMAGEDDON SAVAŞIDIR ve doğrudan söylüyorum Asıl bu Savaş İnsanlarla Cinler , Ruhlar arasında bir Savaş Olacak ve Son Savaş Olacak ve Kazanan İnsanlar Olacak (çünkü İnsanlara Bu defa GERÇEK BİR GÜÇ YARDIM EDECEK ve Biliyorsunuz ki Şeytana bir Mühlet verilmiştir işte O MÜHLET O ZAMAN SONA ERECEK ..."

      Sen bazı şeyleri önceden gördüğünü söylüyorsun. Buna DURUGÖRÜ deniyor. Bazı kişiler senin gibi bazı şeyleri önceden görebiliyorlar. Ancak bu kendiliğinden olan bir şey değil. Sen farkında ol ya da olma bazı ruh varlıkların etkisi altındasın ve bunları sana gösterenler de onlar.

      Öte yandan, burada önceden sana gösterilen ÇOK BÜYÜK BİR SON SAVAŞ tamamen gerçek ve bunda yüzde yüz haklısın. Evet sana ARMAGEDDON SAVAŞI gösterilmiş. Sana başkaları bu konuda inanmayabilirlerse de söylediklerinde bazı noktaların dışında yüzde yüz haklısın. Zaten bu bilginin kaynağı sen değilsin. Ancak Armageddon Savaşı konusunda biraz düzeltme yapmak gerekiyor.

      "... Asıl bu Savaş İnsanlarla Cinler , Ruhlar arasında bir Savaş Olacak ve Son Savaş Olacak ve Kazanan İnsanlar Olacak (çünkü İnsanlara Bu defa Gerçek Bir Güç Yardım edecek ..."

      Bu kısımda biraz düzeltme yapmak gerekiyor. Bu savaşta cinlerle insanlar arasında bir savaş olacak diyorsun. Bunun anlamı gerçekte şöyle:

      Şeytan'ın Magoglu Gog sıfatıyla, kendi kontrolü altındaki ulusları TANRI'NIN YERDEKİ TOPLUMUNU OLUŞTURAN İNSANLARA saldırtması olayıdır. Sen buna cinlerle insanlar arasındaki savaş demişsin, yani aslında özünde doğru söylüyorsun. Bu savaşı tetikleyenler cinler olacaklar.

      "... çünkü İnsanlara Bu defa Gerçek Bir Güç Yardım edecek ..."

      Evet güç var, GERÇEK BİR GÜÇ var. ARMAGEDDON GERÇEK GÜCÜN KENDİSİNİ GÖSTERECEĞİ BİR ZAMAN OLACAK. Aslında Şeytan ve cinlerinin kendilerini gizleyerek perde arkasından iş yapmalarının nedeni de zaten BU GERÇEK GÜÇ nedeniyledir. Bu GERÇEK GÜÇ olmasaydı bunları ne engelleyecekti? O zaman subliminal mesajlara, saklanbaç gibi oyunlara ne gerek kalırdı. Kısacası kendilerini gizlemeleri için hiçbir neden olmazdı. Çünkü güçlü varlıklar olarak insanlardan çekinecekleri hiçbir şey yok. Ama GERÇEK GÜCE karşı koyamayacakları için, işi farklı şekilde götürmek zorunda kalıyorlar. İnsanları sonunda yok oluşa sürükleyebilmek için kendi varlıklarını gizlemek en uygun yol oluyor. Çünkü, GERÇEK GÜÇ onlara her istediklerini yapabilme özgürlüğünü vermiş değil. Evet, Şeytan ortaya GÜCÜYLE çıkamıyor, yalnızca bir İDDİAYLA çıkabiliyor! Çünkü Şeytan ve cinleri GERÇEK GÜCÜN SAHİBİNDEN ÇOK KORKUYORLAR!

      -----------------

      Yakup 2:19:

      Sen Tanrı'nın bir olduğuna inanıyorsun, iyi ediyorsun. Cinler bile buna inanıyor ve titriyorlar!

      ----------------

      Şeytan'ın GERÇEK GÜCÜN SAHİBİNİ suçlayan İDDİALARI bir DAVAYI oluşturuyor.

      Bu DAVA uzunca bir zamandan beri SÜRÜYOR.

      Bu DAVA ARMAGEDDON gelince SONA ERECEK.

      Mahşerin Dört Atlısı

      Armageddon

      Bir kehanet - "BÜYÜK SIKINTI"

      Dünya Kimin Elinde?

      Sil
  9. 2 • Gelelim Piramit Gerçeğine ( Biliyorsunuz Yaratıcı ile Şeytan Arasın da geçen olayı Şeytan Mühlet istedi ve " Bana Mühlet ver Kaybeden Sen Olursun " dedi Bu nedenle Şeytana Ona verilen Mühlet dolmadan önce bu b Dünya Kurulalı beri Kazanmak için İnsanlara Her Yönden Saldırmaktadır tıpkı ( Ahtapodun Kolları Gibidir). 1.Tüm Dinler ile 2.İnançsız Ateistlik ile 3.Bilim ile ( örnek Cenevre deki Cern Araştıtması bunlar Hepside Şeytanın Planlarıdır Yukarıda ki Arkadaşın Belirtiği Gibi Şeytan Cinler daha doğrusu b Ruhlar İnsanları bu b Dünyada %99 Kullanmaktadır lar ve Çok Güçlüdürler ve O Cern denemesinde tam sonuç Alınsaydı ve Ozon Tabakasında Büyük bir Koridor Açılacaktı Asıl İblis için v.s.) 4.İlluminati ile Buda açıkça tam Gerçeği ispat etmektedir " Bu Piramitin Asıl anlamı Nedir bunu daha sonra açıklayacağım" Biliyorsunuz Mayalar da Piramit inşaa etmişler dir bunu yaptıran da tabi ki yine Şeytan dı fakat korkunç olay yaşandı Aniden Kalplerinde ki Perde açılı verdi ve Şeytan ın Gerçek Yüzü ile yüzleştiler ve Anladılar ki İnşa ettikleri Piramit Şeytan İblis içindir ve Bu Nedenle O Korkudan O Dhşetten ve Yüzleşmeden Korkudan Her şeyi Bırakıp Kaçtılar Dağıldılar (aynen Benim gibi Bende bu nedenle doğrudan sizlere Söylemiyorum Şeytanın asıl Kimliğini Sonunda Söyleyeceğim ) • Mısır Piramitlerine gelince Resimlerde İnsan fakat Yüz Şekli Şahin Kafalı buda doğru Bunlar Şeytanın İç Şekli Görunüşletidir Hele Sadece Piramidin Birtanesinde ve sadece Merkez Odada Bir Resim vardır Bunun Şekli ise Diğerlerinden farklı Bunun şekli şöyle iki Ayakları üzerinde Bir İnsan Fakat Yüz Şekli Ne İnsan nede Şahin Bunun Yüz Şekli yani Kafas Bir Çakal Kafası Şeklinde dir ( Aynen Benim Yuzleştiğim gibidir ) ve O Odaya Yılda Bir defa Işık girmektedir

    YanıtlaSil
  10. 3 •Bunların bu Resimlerin Anlamı nedir? Gördünüz gibi Şeytan yine İnsanları Kullanarak Kendi Amacı nı Zaferini Hedefi ni Çizdirmiştir (Yani Şeytan O Muhlet İçersinde Kazanamaz sam hiç Olmaz ise Resimler ve İnşa ettirdiği Piramitler ile tatmin olurum demekte " zaten %10000.." Kazanamayacak ) •Şimdi de yukarıda bahsettiğim Piramit Gerçeğine Bunlarda bir Hedefin İşaretlrtidir Simgesi dir , Sembölüdür Tabii Şeytan için " İllimunati de Nasıl Semböl işaret var Bir Piramit ve Tepede de Bir b Göz Yani b Güneş İşte buda Çok doğru ve Kanıttır ki Şeytanın amacı nedir ( Sanırım artık farkına varmışsıznızdır Ahtapodun Şeytanın ne olduğun halâ varmadıysanız buna Sizi enngellemekteyse çünkü buna çok gücü yetmektedir bu nedenle daha sonra söyleyeceğim ). •Evet bu Resimlerin hepsi de Şahin ve Çakal Kafalı ve Piramitin Tepesinde ki b Göz Güneş Resmi Bir Hedefin iddiaa nın ve amacın işaretleri dir. •Eğer Şeytana Ona verilen O Mühlet içersinde Kazanır ise Şeytanların Bedenleri İnsan bedeni gibi Olacak Konuşabilecekler fakat Yüz Şekilleri birer Şahin Şeklinde olacak Asıl Şeytanın İblisin Kendisinin Yüz Şekli Bir Çakal Kafası şeklinde (Benim yüzleştiğim gibi ) Olacak ve bu b Evren İknci kez Yaratıldığında bir Piramit Şeklinde Olacak ve Piramitin En Tepesine de Şeytan yani Tek Göz olan b Güneş Oturacak ( ve böylece Şeytan O Mühlet içersinde iddiaa yı Kazanmış olacak ve İnsanlara bu b Dünyada ki yaptıkları yanına kâr Kalacak ve Azap falan da görmüyecek ve böylece Şeytan Güneş b Nurunu Tamamlamış Olacak Bu Nedenle Piramitin En Tepesine Konacak) Fakat Önceden de Belirtiğim gibi bu Asla ve Asla olmayacak Çünkü buna İnsanların Sahibi Asla İzin vermeyecek ve Kaybetmeycek te " Onun Şeytan İblis Güneşin işini Bir Titreşim ile Bitirecek tir " ve Bundan sonrada Hiç bir İnsan Bedenleri Azap Görmeyecek
    4
    • Şeytan Güneş Kaybetiği zaman Ne olacak O zaman da Bu b Evren ikinci Yaratılışında Yine Bir Piramit Şeklinde Olacak Fakat Ters altüst bir Piramit Şeklinde Olacak ve Tüm Şeytan Bedenler b Beyaz Işıklar b Yıldızlar Dibe Vuracaklar ve Azap Görecekler ve Şeytan asıl İblis Güneş te Yine Piramitin ucunda Olacak Fakat Dibinde aynen dipsiz bir Kuyu gibi b Nuru b Beyaz Işığı Sönmüş olarak ve Kendi sine ait Çakal Bedeni Olacak ve Ebediyen Azab Görecek

    YanıtlaSil
  11. 4
    • Öncedende belirtiğim gibi Ahtapot Kolları Yani Şeytan Güneş Kazanmak için İnsanları Her yönden Kullanmaktadıtr bu nedenle Tüm Dinler ,Ateistler, Budistler, İlluminati , v.s. Hepsi de Ona hizmet etmektedir ve bu Saydıklarımın hepside Biri birleri ile zıttlar, düşmandır fakat yine Bunların Hepside tek bir Noktada birleşmektedirler çünkü hepside hatta tüm İnsanlar ( Ben Hariç çünkü gerçeğin özünü bildiğim için ) Evet yine Bu kişilerin Hepside tüm İnsanlar Sonunda yine Şeytanın oyunu na tuzağına gelmekte dir Çünkü Hepside Şeytanı sevmektedirler Yani b Güneşi seviyorlar bu nedenle ona kimse Küfür edemez ( yine ben hariç) Buda bu b Dünyada Onun çok güçlü olduğunun bir ispatı dır ve kanıttır Onun için bunu sizlere ispat etmek için şunu söylemezini istiyorum veya yazmanızı veya içinizden söylemenizi bakalım Başarabilecek misiniz fakat çok eminim ki bunu söylemeye hiç bir kimse cesaret edemez ( Nedeni ni biliyorum Bende bu nu Söyleye bilmem için ve buralara yaza bilmem icin bu cesareti almam için aradan tam 20 yıl geçti ve geriye dönüpte neler yaşadığımı hiç hatırlamak istemem Fakat yinede şimdi o b Şeytan asıl İblis b Güneş az da olsa bana Artçı Depremler yaşatmaktadır fakat öncekine İlk Depreme benzemiyor ve bunlarda geçecek çünkü sonu yaklaşmakta dır ) Sizden istediğim şu Sözü Söylemenizi " Siktir Git Amına Kodumu Cennetten Siktir Edilmiş Pislik Şeytan Güneş ". Eğer bu Sözü Söyleye bilirseniz bilin ki O zaman Ben Yanlışım ve Bunca 20 Yıl Boyunca Ben Boşuna Çekinmişim , Korkmuşum bu Sözü Söylemek için " Siktir Git Amına Kodumu Cennetten Siktir Edilmiş Pislik Şeytan Güneş " • En önemli si de Sizler ile Burada 20 Yıl Önce gördüğüm çok önemli Rüyayı paylaşacağım ve onun Tabirini yapmanızı istiyorum ( daha doğrusu ben bunun anlamını biliyorum ) yinede sizlerden bir yorum isteyeceğim ve O Rüya yı Daha Sonra Paylaşacağım
    •Son olarakta evet Mayalar o Şeytanın İblisin gerçek Yüzü ile Yüzleştikten sonra O Dehşetten Herşeyi bırakıp Korkudan Kaçıp Dağıldılar ( Fakat Nereye Kaçsalar da Şeytandan Kurtuluş yoktur çünkü bu b Dünya Şeytana ait Bu yüzden Mayalar kaçarak Şeytandan kurtulmuş olmadılar Bu nedenle Şeytan onlara kendisi hakkında Bildikleri gerçekleri ve yaşanan o dehşet anını zamanla Mayalara Unutturdu ve Onları yine yakaladı ve kullanmaya başladı ve Mayalar Toplumundan gelen şu anda b Dünyada 30-40 civarında Ülke bulunmakta Bir tanesi de Japonya dır Buda ispatı dır ki Şeytan b Güneşin yine onları yakaladığına dair Bu nedenle İnsanlar Ancak İblis b Güneşe verilen Mühlet sona erdiği zaman Kıyamette Kurtulacak lar )

    YanıtlaSil
  12. yani o sözü söylediğimizde ne oluyor ? Şeytan mı geliyor ? Çakal başlı insan gövdeli bir canlı mı geliyor ??

    YanıtlaSil
  13. Tüm Gizli Gerçekler Burada TIKLAYIN

    YanıtlaSil
  14. şetan güneş sen sağlam zırvalamışsın he :)

    YanıtlaSil
  15. @seytan günes
    sen delimisin?

    YanıtlaSil
  16. ne kullaniyon len sen?
    aynisindan bende istiyorum ;)

    YanıtlaSil
  17. ADIM ALEYNA DEMİRKAYA ( e posta istemesinler diye anonim yaptım da :D )Her gördüğünüz şeye illüminati demeyin unutmayın illüminati gizli bir örgüt her yerde kendini belli etmez ayrıca jusit , rihanna(illüminati prensesi) , demi , lady gaga ,beyonce , madonna(illüminati kraliçesi)jay-z , miley.... daha bissürü war türkiyeden tarkan , acun ve sertap erener illüminati One Direction'a illüminati diyenler yanılıyor ewt eskiden illüminatiydi ama SİMON COWELL yüzünden ( x factor jürisi ) simon One Direction'u illüminati yapmak için müzik piyasasında yardım etii we onları zorla illüminati yaptı :D BEN ONE DİRECTİON VE LOUIS TOMLINSON 'UN EN BÜYÜK HAYRANIYIM :D onların her şeyini biliyorum o yüzden benle One Direction illüminati diye tartışmayın Ayrıca Zayn Müslüman ve Louis de Müslüman olmak istiyo..! ve taylor swift illü değil bu çok tartışıldı onu sewmiyorum ama illü değil arkadaşlar :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senin viblotorunun pili bitmiş kızım,değiştir gecer bunlar,bilmediğin konularda oyle heryerde yorumda yapma,sonra eline viblotor yerine balta sapı verirler.beni hatırlamıssındır umarım hanı oradan from your dreams:)

      Sil
  18. siktir git lan şizofren

    YanıtlaSil
  19. " Siktir Git Amına Kodumu Cennetten Siktir Edilmiş Pislik Şeytan Güneş " sözünü yazarken cennetten önce virgül koysaydın. bize farkettirmeden cennete küfür ediyorsun ve bizede ettiriyorsun. hangi taraftasın.

    YanıtlaSil
  20. justin bieberdemi illu şimdi yoksa zorlamı ?

    YanıtlaSil
  21. bencekız haklı olabilir ama bu illu hareketini herkes yapıyo bilmiyolar hiç bişe onlara nolcak simdi

    YanıtlaSil
  22. resmlr gorunmuyr

    YanıtlaSil
  23. ya kola lı olan resmi anlamadım biri anlatabilir mi ?

    YanıtlaSil
  24. Sana bunları şeytan yazdırmış, almış aklını işte,

    YanıtlaSil
  25. LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULALLAH

    YanıtlaSil
  26. memleketimin hepsi başbakan değil sadece, aynı zamanda bilim adamı, tarihci, ve muhalif;)

    YanıtlaSil
  27. ya 25. kare tekniğini anlamadım yani coca colada

    YanıtlaSil
  28. O cocacolada sol taraftaki penis sağ taraftaki kadın. Yani kadın penisi .... :D

    YanıtlaSil
  29. İNSANLARIN PERDE ARKASINDAN YÖNETİLMELERİ ZİHİN KONTROLÜYLE OLUR.

    Ama zihin kontrolü ne işe yarar diye sormak gerekir. Zihin kontrolü yalnızca bir ARAÇTIR.

    ZİHİN KONTROLÜNÜN AMACI İNSANLARA SAHTE FİKİRLERİ VE ÖĞRETİLERİ VERMEKTİR.

    1. Timoteos 4:1-3

    Ruh açıkça diyor ki, son zamanlarda bazıları yalancıların ikiyüzlülüğü nedeniyle ALDATICI RUHLARA ve CİNLERİN ÖĞRETİLERİNE kulak vererek imandan dönecek.
    ----

    Bilinçaltı yani subliminal mesajlar bunda önemli bir rol oynarlar. Şeytan ve cinler insanları devamlı meditasyon ve mantra denen zikirleri yapmaya teşvik ederler. Bu sayede bunları yapanların zihinlerine kendi istedikleri fikirleri verebilirler. Doğrudan ya da mantra ve diğer yollarla yapılan meditasyonun asıl amacı kişinin zihnini ele geçirmektir. Önce meditasyon yapılır sonra da transa girilir. Yani zihin cinlere teslim edilir. Örneğin transa girmiş bir zihne astral seyahat deneyimi yaşatılarak, bu sayede insanın ruhunun ölmediği, ruhun bedenden ayrı yaşayabildiği ve öbür alemlere gidebildiği gibi sahte öğretileri kabul etmeleri sağlanır. Ya da yine trans yoluyla ölmüş kişiler yaşıyormuş gibi gösterilerek, bunların verdikleri sahte mesajları Tanrının verdiği bilgilermiş gibi görmeleri sağlanmış olur. Bu insanların, transta gördükleri kişilerin öbür alemde yaşıyor olduklarını sanmaları sağlanır. Ve insanlar bu şekilde, öbür alemde olup biteni bunlara anlatanları Tanrının elçileriymiş gibi görürler. Hem "demek ki ölenler aslında ölmüyorlarmış" der, hem de onlardan gelen sahte öğretileri benimserler.

    Önceki yazıdan:

    Zihin kontrolünün ikinci bir kısmı ise zihni bu yöntemlerle değil de, SAHTE FİKİRLERLE KÖRLEŞTİREREK yapılır.


    İNSANLAR BU SAHTE FİKİR VE İNANÇLARLA KİLİTLENMİŞLERDİR. Şeytan bu insanlara bunları yaparken oldukça etkilidir. SAHTEKARLARIN SESİ YÜKSEK ÇIKTIĞINDAN, DOĞRUYU SÖYLEYENLERİN BAĞIRIŞI DUYULMAZ. Bütün medya, para, olanaklar insanların aldatılması yönünde seferber edilir. İnsanlara sahte yalan şeyleri doğrudan ya da dolaylı olarak aşılamak için var güçleriyle çalışırlar. Ama yine unutmayalım, asıl yapanlar cinlerdir. Bizler bazı şeyleri açıkça görsek bile, açıkça dile getiremeyiz. ÇÜNKÜ ŞEYTAN İNSANLARI TANRI'YA TAPINDIKLARINA İNANDIRTMIŞTIR. GERÇEKTE İSE KENDİSİNE TAPINDIRMAKTADIR VE İNSANLAR BUNUN FARKINDA DEĞİLDİRLER. ZİHİNLERİ KİLİTLENMİŞTİR. AÇMAK İSTEYENLERİ DÜŞMAN GÖRECEKLERDİR. Yaptıkları şeyler, kullandıkları semboller, daha söylenemeyecek sayısız şey hep Şeytan'ın onlara doğru diye öğrettiği şeylerdir. Aslında bir yandan da bu kişilere doğruyu göstermek gerekmiyor. Çünkü onların seçim hakkı var. Aldatılmak onların da hakkı. İnsanlar ruhun ölmediğine inanma hakkına sahipler. İsterlerse reenkarnasyona da inanabilirler. Daha birçok inanç ve uygulamalar vardır. Ama bunlar tabudurlar YANİ KİLİTLİDİRLER. Neden? Tanrı neden bunları ortaya çıkarmıyor?

    Şeytan ve cin kaynaklı sahte kerametler, mucizeler, işler:

    2. Selanikliler 2:9-12 Fakat bu kanunsuz adam (mecazi adam), ŞEYTAN'IN KONTROLÜNDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ İŞLERDEN aldığı destekle varlığını sürdürürken, etkileyici işler, sahte alametler, şaşılacak şeyler gerçekleştirerek, her türlü hileye başvurarak, YOK OLMAYA GİDEN KİŞİLERİ ETKİLEYECEK. Aslında o kişiler, kendilerini kurtarabilecek olan hakikat sevgisine içlerinde yer vermemelerinin karşılığını görürler. BU NEDENLE TANRI, YALANA İNANMALARINA YOL AÇAN ALDATICI BİR GÜCÜN ONLARI ETKİLEMESİNE İZİN VERİYOR Kİ, HEPSİ YARGILANABİLSİN. Çünkü onlar hakikate inanmadılar, tersine KÖTÜLÜKTEN ZEVK ALDILAR.
    ----

    Demek ki, Tanrı kötülükten zevk alan kişilerin Şeytan ve cinlerin kurbanları olmalarına ve bunları aldatmalarına izin veriyor. Bu kötü bir şey mi? Hayır. Bu kötüler, kendi hayal dünyalarında kendilerinin cennetlik olduklarına inanabilirler. Ya da başka bir yolla aldanırlar.

    Daniel 12:10

    Birçokları kendilerini arıtıp temizlenecek, lekesiz duruma gelecek, ama kötüler kötülük etmeyi sürdürecek. KÖTÜLERİN HİÇBİRİ ANLAMAYACAK, bilgeler anlayacak.
    ----

    YanıtlaSil
  30. Yanılgı: CEHENNEM İNANCI İNSANLARI KÖTÜLÜK ETMEKTEN ALIKOYAR

    Birçok insan cehennem inancının faydalı olduğunu ve hatta gerçek adaletin bu şekilde gerçekleşeceğine inanıyorlar. Öte yandan bu inancın BU DÜNYADA KÖTÜLÜKLERİ ENGELLEMEDİĞİNİ rahatlıkla gözardı ediyorlar! Örneğin Suriye ve Irak'ta yüzbinlerce kişi vahşice öldürüldüler. Bu vahşetleri yapan insanların çoğu bir CEHENNEME İNANAN insanlardılar, öyle değil mi? Herhalde onlar ateist değildiler. Ama her nedense, onların bu inançları, bu insanları düşman gördükleri diğer insanlara her türlü vahşeti yapmalarını engellemedi. Neden?

    İşin aslı gerçekte şudur:

    CEHENNEM İNANCI ÖNCELİKLE İLK BAŞTA YARATICIYI KÖTÜLER.

    TANRIYI SADİST BİR KİŞİ OLARAK GÖSTERİR.

    ASLINDA BU İNANÇ, ŞEYTAN ve CİNLERİN SADİST KİŞİLİKLERİNİ YANSITIR.

    Zaten bu inancın kaynağı da bunlardır. Çünkü Şeytan ve cinler insanları cehennemde yakmakla tehdit ederek, zoraki bir tapınmayı sürdürmelerini istiyorlar. Hatta iş bununla da kalmıyor. Onların tehditleri mezarda ölülere yapılan azapları bile kapsıyor. İnsanlar ölünce kendilerine ne olacağını merak ediyorlar. Bunlar ilk başta insanın ruhunun ölümsüz olduğu yalanını zaten verdiklerinden, şimdi bu yalanın üstüne başka yalanları katarak insanlara manevi işkenceler yapabilirler. Bu tür yalanlara inanan insanlar Tanrıyı gerçekten severler mi? Hayır. Bu insanlar tıpkı başlarında bir diktatör olan bir halk gibi davranırlar. Halk gerçekte başlarındaki diktatörden nefret etse de, kendine bir zarar gelmesin diye mecburen dalkavukluk yapmak zorunda kalır. Kısacası cehennem inancı insanların ZORLA DİNDE KALMALARINA yarar. Ama yalnızca bununla sınırlı değildir.

    CEHENNEM İNANCI SAYESİNDE İNSANLAR BİRER ZOMBİ HALİNE GETİRİLEBİLİRLER. Yani bu tür inançlarla korkutulan bir kişi, iç dünyasında gün be gün manevi işkenceler yaşayabilir. Bu kişi gerçekte Tanrı'yı zaten aslında sevmez ve sevemez. Tıpkı hor görülen, itilip kakılan birinin durumunda olduğu gibi, içinde nefret tohumları yeşerir ve zamanla kendisi de bu nefret ettiği kişilere benzer bir kişilik geliştirebilir. Sonunda böyle bir kişi başkalarına karşı her türlü vahşeti yapabilecek bir hale bile gelebilir. ASLINDA CEHENNEM İNANCIYLA AMAÇLANAN İKİNCİ BİR ŞEY DE BUDUR. Burada gerçek tanrısal sevgiye dayalı etik ve ahlak kuralları geçerli değildir. Tam tersine satanizm vahşetini aratmayan, hatta daha fazlası olan bir inanç yoluyla insanların birer zombiye dönüşmeleri sağlanır. Böyle olduğu vahşet haberlerinden de görülebilir. Yıllar yılı sayısız vahşet olayı gerçekleşti, bombalar patlatıldı, çoluk çocuk, kadın erkek her tür insan vahşice öldürüldüler. Burada şunu sormak gerekiyor. Bu olayları yapanların kaç tanesi satanisttiler? Hemen hemen hiçbir İSMEN satanist değildiler değil mi? Hayır onlar doğrudan Şeytan'a tapınan insanlar değildiler ama gerçekte Şeytan ve cinlerin öğretileriyle beslenip kendilerini Tanrı'ya tapındıklarını sanan insanlardılar. Gerçekte ise, onlar Şeytan ve cinlerinin kendilerini yönlendirdiği işleri yapmış oldular. Yoksa aksi takdirde bütün bunları Tanrı yaptırdı demek gerekir.

    Evet, Şeytan ve cinler hangi fikirlerin insanları hangi eylemlere yönelteceğini çok iyi biliyorlar. Örneğin evrim kuramı yoluyla, güçlülerin hayatta kalabildiğini ve zayıfların ise ortadan kalktığını öğrettiklerinde, bu inanç insanları hayvanlar gibi davranmaya itecektir. 20. yüzyılın ilk yarısında olan da zaten buydu. Bir de, Hitler ve Naziler gibi insanlara evrim kuramının yanı sıra "üstün ırk" felsefesini yutturunca bu vahşetler tam cinlerin istediği kıvama eriştiler. Bu şekilde, bu fikirler sayesinde Stalin ve Hitler gibi insanlar büyük vahşetleri gerçekleştirebildiler. Çünkü onlar bu ÖĞRETİLERLE, İNANÇLARLA birer ZOMBİ haline dönüştürülmüşlerdi.

    YanıtlaSil
  31. İNSANIN RUHU ÖLMEZ!

    Diğer yalanlar bu temel yalanın üzerine inşa edilir:

    KÖTÜLER CEHENNEMDE YANARLAR!

    Ama önce,

    KABİRDE AZAP GÖRÜRLER!

    Bu inançlar neden var?

    İnsanların normal hayatta bile geceleyin mezarlıklardan korktukları düşünüldüğünde, bu inançlar acaba neye hizmet eder? Diyelim ki, geceleyin bir grup olarak ıssız bir yerde bir mezarlıktan geçiyorsunuz, ama kalabalık olduğunuz için pek korku duymuyorsunuz. Derken siz bir nedenle burada tek başınıza kalıyorsunuz. Bu durumda orada ne hissederdiniz? Diyelim ki, siz pek korku duymayan birisiniz. Ya aynı durumda, bu ıssız mezarlıkta 10 yaşındaki bir çocuk olsaydı. Örneğin 10 yaşındaki çocuğunuz geceleyin sabaha kadar bu ıssız mezarlıkta TEK BAŞINA kalsaydı, acaba bu çocuğunuzun ruh hali ne olurdu? Bunu bir kız çocuğu üzerinden düşünün! Küçük çocukların da ruhu ölmüyor değil mi? Acaba bu inanç bir çocuğu, bir genci, hatta bir yetişkini nasıl etkiler?

    Örneğin bu olayı 13 yaşında ölmüş ve İYİ BİR ÇOCUK üzerinden ele alalım. İyi bir çocuk bile olsa, yine de herkes gibi bu olayları yaşamak zorundadır. Çocuk ölmüş ama ruhu yaşıyor! Yani bütün olan bitenin farkında. Ruhu tabutunun yanında mezarlığa kadar cenaze alayına eşlik ediyor. Oraya varınca bütün olanları diğer insanların yanında havadan izliyor. Kendi cesedinin mezara indirilişini görüyor. Ve artık ruhunun dışarıda serbest kalma vakti sona ermiş oluyor ve ruhu yeniden cesedine giriyor. Derken üzerine toprak atılmaya başlanıyor ve bu genç bütün bunları an be an yaşıyor. Daha sonra bütün cenazeye katılanlar mezarlıktan ayrılıyor ve 13 yaşındaki çocuk TEK BAŞINA bilinçli bir şekilde bedeninin içinde bekliyor. Mezarın içinde sarılıp sarmalanmış, hatta serbest olsa bile gidecek bir yeri yok! Dışarıda hava belki karardı ve gece oldu ama zaten farketmez ki, çünkü içerisi zifiri karanlık. Belki geceleyin yağmur yağıyor ve yağmur suları toprağı ıslatıp mezarın içine çamur akıtıyor. Bulunduğu yer gerçekten çok ürkütücü ve çok rahatsız edici ama yapabileceği bir şey yok; çünkü ÖLEMEZ! Bütün bunları ÖLMEYEN RUHUYLA yaşamak zorunda.

    Ama daha bitmedi. Şimdi bazı ruh varlıklar kendisini ziyaret edecekler ve o da bunu biliyor! 13 yaşındaki bu çocuk pek kötü biri olmadığı halde, kendisinden de kuşku duyup korkuyor. Çünkü iyi ya da kötü biri olup olmadığına karar vermenin kendisine düşen bir şey olmadığını biliyor. Yaptığı ve sonradan pişmanlık duyduğu bazı hataları aklına geliyor ve gelecek ruh varlıkların kendisine eziyet edebileceklerini hesap ediyor. Ama artık yapacak bir şey yok; kendisine kalan tek şey beklemek, beklemek, beklemek. Çıldırmadan beklemek! Bir saat kendisine belki de bir yıl gibi geliyor. Derken beyaz ışıklı bazı varlıkların kendisine doğru geldiğini görüyor. Geceleyin ıssız mezarlıkta, üstelik mezarın içinde. Acaba kendisine işkence yapmaya mı geliyorlar? Şu an ailesi evde, arkadaşları başka yerde, kendisi ise sorguda. Peki ama bu sorgu için böyle bir mekan uygun mu? Neden başka uygun bir yerde ve gündüz vakti değilde, böylesine zifiri karanlık korkutucu bir ortamda diye kendisine soruyor. Yok yok, sormuyor, bunu soracak ruh halinde değil ki. Artık kendinde değil, titriyor, korkuyor, neredeyse korkudan delirecek. Ama buraya kadar bütün bunları GERÇEKTEN kötü biri olmadığı halde yaşaması gerekiyormuş!

    Şunu sormak gerekir:

    Hiç sevgi dolu bir Yaratıcı, insanlar için yalnızca korku filmlerinde olacak derecede, böylesine ürpertici bir sahne hazırlar mı?

    Ama Şeytan ve cinlerinden insanlara manevi işkenceler etmeleri beklenir, öyle değil mi?

    Ve bu tür manevi işkenceler, bunlara maruz kalan insanları birer ZOMBİYE çevirmez mi?

    Cehennem

    Cennet

    YanıtlaSil
  32. "...
    AKILLARINIZI SAĞLIKSIZ GIDALARLA, (...) HER GÜN BOMBARDIMANA TUTUYORSUNUZ. EN SON NE ZAMAN DURUP DA GÜZEL VE SAF BİR ŞEY HAKKINDA "DÜŞÜNDÜNÜZ"?
    ..."

    http://sevgilimoronlar.blogspot.com/2012/03/illuminati-ile-ilgili-spirituel-soru-ve.html

    Cehennem öğretisi en sağlıksız gıdaların başında gelir ve Şeytan bu tür sahte dini inançları kullanarak insanları kendisine benzetmeye çalışmaktadır. En sonunda, bu gıdalarla beslenen kişilerden gereken olgunluğa erişenler en vahşi şeytani eylemleri yapmaya hazır hale gelirler. Böyle sağlıksız manevi gıdalarla zehirlenmiş bu kişiler, gerçekte Şeytan'a benzediklerinin farkında bile değillerdir. Tam tersine, onlar kendilerini Yaratıcıya hizmet eden dini bütün kişiler olarak bile görürler:

    "HİPNOTİZE EDİLMİŞ VE KOMATOZA GİRMİŞ HALİNİZLE ÖZGÜR İRADENİZİ KENDİ RIZANIZ İLE BİZE TESLİM EDEREK GEZEGENİN BUGÜNKÜ HALİNİ ALMASINI SAĞLADINIZ."

    https://www.youtube.com/watch?v=fcopQgz2Brs CEHENNEMDEKİ İŞKENCELER - THE TORMENTS OF JAHANNAM

    https://www.youtube.com/watch?v=rkgunX_Sa_0 BURADAKİ CEHENNEM İŞKENCELERİNİ İZLEMENİZE GEREK YOK. BUNLAR TAM BİR ŞEYTANİ SADİSTLİĞİN ZİRVESİNDEKİ CANLANDIRMALAR

    https://www.youtube.com/watch?v=vO8tg1pD-3I ŞEYTAN'IN, İNSANLARI TANRI ADINA CEHENNEMLE KORKUTARAK KENDİSİNE TAPINDIRDIĞI SAHTE İNANÇ SİSTEMİNDE, CEHENNEM ÖĞRETİSİ EN BAŞTA GELEN BİR ROLE SAHİPTİR

    "...
    Burada olmanızın nedeni ise doğanızın bir göstergesi. BURADA OLMANIZIN BİR NEDENİ VAR VE BURASI ASLINDA "BURASI" ("İmtihan Dünyası" vs.) ZANNETTİĞİNİZ YER DEĞİL. Nasıl özgür olacaksınız? NEREDE OLDUĞUNUZU, KİM OLDUĞUNUZU VE NEDEN BURAYA GELDİĞİNİZİ ANLAYARAK. Hasatın gelmesinin yaklaşması ile zamanınız azalıyor. Bunu başaramamış olanlar ise döngüyü tekrar edecekler (uyduruk kısım). Düşünce ile odaklanarak yaratıcı olursunuz. SİZCE MEDYA NEDEN BİZİM İÇİN BU KADAR ÖNEMLİ? HİPNOTİZE EDİLMİŞ VE KOMATOZA GİRMİŞ HALİNİZLE ÖZGÜR İRADENİZİ KENDİ RIZANIZ İLE BİZE TESLİM EDEREK GEZEGENİN BUGÜNKÜ HALİNİ ALMASINI SAĞLADINIZ. AKILLARINIZI SAĞLIKSIZ GIDALARLA, BAĞIMLISI OLDUĞUNUZ TV SHOWLARI İLE, ŞİDDET, SAVAŞ, PORNOGRAFİ, NEFRET, HIRS, EGOİZM, KÖTÜ HABERLER, KAN VE KORKU İLE HER GÜN BOMBARDIMANA TUTUYORSUNUZ. EN SON NE ZAMAN DURUP DA GÜZEL VE SAF BİR ŞEY HAKKINDA "DÜŞÜNDÜNÜZ"? Gezegenin hali toplu düşüncelerinizin bir eseri. Suçunuz hareketsizliğinizden kaynaklanıyor, her nerede bir adaletsizlik olsa 'öteki tarafa' bakmayı yeğliyorsunuz. Bilinçaltınızdaki yaratıcı düşünce yaratıcıya (Şeytan'a !) ulaşan ve bu olayların gerçekleşmesine izin veren kaynak. Bu şekilde davranarak bizim amacımıza hizmet etmiş oluyorsunuz. BİZİM İÇİN GEZEGENİN HASAT ZAMANINDAKİ POLARİZASYONUNUN NEGATİF OLMASI ÇOK ÖNEMLİ. Bunun anlamı, pozitif anlamda çevredekilere hizmet etmektense sadece kendine hizmet etmeye odaklanmaktır. BU NEGATİF HASAT İÇİN BİZİMLE BERABER ÇALIŞTIĞINIZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.
    ..."

    YanıtlaSil
  33. "Düşünce ile odaklanarak yaratıcı olursunuz. (...) EN SON NE ZAMAN DURUP DA GÜZEL VE SAF BİR ŞEY HAKKINDA "DÜŞÜNDÜNÜZ"?"

    Filipililer 4:8 Sonuç olarak kardeşler, gerçek olan ne varsa, ciddiye alınması gereken ne varsa, doğru olan ne varsa, saf ve temiz olan ne varsa, sevimli olan ne varsa, hakkında olumlu konuşulan ne varsa, erdemli ve övgüye değer olan ne varsa, onlar üzerinde düşünün.
    ----

    "Cehennem" ya da "Ateş Gölü" bir durumu anlatan mecazi anlatımlardır. Gerçekte insanlara işkence edilen böyle bir yer yoktur. CEHENNEM sözcüğü için kullanılan İbranice sözcük CE HİNNOM sözcüğüdür. Bu sözcük Kudüs'ün güneyindeki bir vadinin adıydı. Bu vadi bir çöplük olarak kullanılırdı ve Kudüs şehrinin çöpleri buraya atılırdı. Aynı zamanda, o devirdeki bazı suçlular idam edildikten sonra bu vadiye atılırlardı. Bu kişiler değersiz kişiler olarak görüldüklerinden dolayı, bunlar için uygun bir cenaze töreni yapılmazdı ve adeta bir hayvan ölüsü gibi bu çöplüğe atılırlardı. İsa, herkesin bildiği bu durumu BİR BENZETME olarak kullandı. Demek istediği şuydu: Tanrı'nın gözünde gerçekten kötü olan kişiler, tıpkı bu CEHİNNOM'a atılan insanlar gibi olacaklar. Yani Tanrı bu kişilere değer vermediğinden, bu kişileri sonsuz ölüm cezasına çarptıracak ve onlara bir daha diriltmeyecek.

    Öte yandan, İsa'nın devrinde idam edilip harfi anlamdaki Cehinnom çöplüğüne atılan insanlar, Tanrı'nın gözünde kötü olan insanlar değil, yalnızca insanların değerlendirmelerine göre kötü olan insanlardılar. Onların buraya atılmış olmaları, bu insanları otomatikman Tanrı'nın gözünde YOK OLUŞA MAHKUM - CEHENNEMLİK kişiler yapmaz. Bu olay sadece bir BENZETME OLARAK, MECAZİ bir anlatımla insanların SONSUZ YOK OLUŞU - KÖTÜLERİN TANRI'NIN GÖZÜNDEKİ DURUMLARINI anlamalarına yardımcı olmak için kullanılmıştı.

    Şeytan ve cinler ise, her zamanki gibi gereken çarpıtmaları yaparak, bu konuyu hem Yaratıcıyı kötülemek için, hem insanları korkutarak sahte tapınmaları sürdürmelerini sağlamak için, hem de insanları yozlaştırmak için kullanmıştır.

    CEHENNEM sözcüğünün kökeni: HİNNOM VADİSİ = VALLEY OF HINNOM = GEHINNOM = GEHENNA

    https://www.google.com.tr/search?hl=tr&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1024&bih=475&q=hinnom+valley&oq=hinnom&gs_l=img.1.1.0l2j0i24.3429.14166.0.17447.27.11.9.7.13.1.796.1914.0j5j1j6-1.7.0....0...1ac.1.58.img..14.13.1145.tgoU3QADqRo HİNNOM VADİSİNİN RESİMLERİ

    https://www.google.com.tr/search?hl=tr&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1024&bih=475&q=hinnom+valley+map&oq=hinnom+valley+map&gs_l=img.12...2545.13432.0.15612.31.5.9.17.26.0.261.601.0j2j1.3.0....0...1ac.1.58.img..7.24.729.C4Y_1fN5F2U CEHENNEMİN - CEHİNNOMUN HARİTADAKİ YERİ

    Buna göre Cehennem denilen yer, gerçekte BU DÜNYADA olan bir yer. Bu sözcüğün kökeni de yine binlerce yıl geriye gidiyor ve BİR VADİNİN ADI oluyor. Bir yandan "CEHENNEM" kelimesini kullanmak, öte yandan da bu kelimenin tarihi geçmişini ve anlamını görmezlikten gelmek, gerçekleri gözardı edip Şeytan'ın sinsi yalanlarından birine daha kanmak demek olmaz mı?

    YanıtlaSil
  34. Camel sigara paketlerinde devenin arkasında piramit var.

    YanıtlaSil
  35. Millet kafayı kırmış amk.

    YanıtlaSil
  36. Siz bir iş adamı mı yoksa kadın mı, politik, müzisyen, öğrenci, zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik kültüne katılmak ve anında zengin toplamı elde etmek istiyor musunuz? Haftada 100, milyon dolar ve bedava bir ev. bu dünyada yaşamayı ve maaş olarak ayda 350.000 ABD dolarını kazanmayı seçtiğiniz herhangi bir yer…

    Illuminati üyesi olan yeni üyelerin faydaları.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev
    2. 50.000 Dolar değerinde yeni bir rüya araba

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 18 yaş ve üstü olmalısınız. E-posta: illuminate0302@gmail.com
    Qiuck yanıtı araması veya +12563872052 numaralı metin için.

    ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

    Are you a business man or woman, political, musician, student, do you want to be rich, famous, powerful in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get instant rich sum of. 100,million dollars in a week, and a free home. any where you choose to live in this world and also get 350,000 U.S dollars monthly as a salary…

    Benefits for new members who become Illuminati member.
    1. A house in any country of your choice
    2. A new dream car worth USD $50,000 dollars

    You must be 18 years or older before you can contact our partners E-mail: illuminate0302@gmail.com
    For qiuck response call or text +12563872052 .

    YanıtlaSil
  37. Bu, dünyadaki en büyük holdingin bir parçası olmanız ve kariyerinizin zirvesine ulaşmanız için açık bir davettir. Bu yılki işe alım programına başlarken ve yıllık hasat partimiz neredeyse el altında. Bugün Illuminati kardeşlerin büyük mahallesine katılmak ister misiniz?
    Hangout'tan bize leovincey08@gmail.com veya WhatsApp aracılığıyla ulaşın:
    +2349033667873 veya click https://wa.me/2349033667873 linkini tıklayın

    Teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  38. MERHABA
    izleyici nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki referansımı paylaşmak için burada, davlumbazın bir üyesi olmak için elimden geleni yaptım ama sonunda bir tanıklık yapmadan önce birkaç kez dolandırıldım Bu yüzden ajanla temasa geçtim, davlumbana katılmadan önce bana çok para isteyeceğinden çok korktum ama sürprizime göre sadece yaptığım eşyaları satın almak istedi ve bugün dünyaya anlatmaktan çok mutluyum zengin ve hepsi ile birçok iş kurabilmiş, kişisel hesabımda toplam 20 milyon dolar var ve ayrıca dünya çapında Illuminati tarafından emanet edilen ve aynı zamanda istediğimi yapma gücü ... Bir çok insanın yolda olabileceğini biliyorum ve burada yardım isteyin
    resmi e-posta: illuminatibrotherhood5555@gmail.com
    Whats-app: (+ 3197005034579)


    Dolandırıcılara dikkat edin ve 18 yaşından büyük olmalısınız.

    YanıtlaSil
  39. MERHABA
    izleyici nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki referansımı paylaşmak için burada, davlumbazın bir üyesi olmak için elimden geleni yaptım ama sonunda bir tanıklık yapmadan önce birkaç kez dolandırıldım Bu yüzden ajanla temasa geçtim, davlumbana katılmadan önce bana çok para isteyeceğinden çok korktum ama sürprizime göre sadece yaptığım eşyaları satın almak istedi ve bugün dünyaya anlatmaktan çok mutluyum zengin ve hepsi ile birçok iş kurabilmiş, kişisel hesabımda toplam 20 milyon dolar var ve ayrıca dünya çapında Illuminati tarafından emanet edilen ve aynı zamanda istediğimi yapma gücü ... Bir çok insanın yolda olabileceğini biliyorum ve burada yardım isteyin
    resmi e-posta: illuminatibrotherhood5555@gmail.com
    Whats-app: (+ 3197005034579)


    Dolandırıcılara dikkat edin ve 18 yaşından büyük olmalısınız.

    YanıtlaSil
  40. HELLO
    the viewer is here to share my testimonial on how I finally joined the Illuminati hood and became RICH, FAMOUS AND POWERFUL, I did my best to become a member of the hood but I was ripped off several times, before finally coming across a testimony on the net so I contacted the agent, I was so afraid that he would ask me a lot of money before I could join the hood but to my surprise he only asked to buy the items I made and today I am so happy to tell the world who is wealthy and has been able to build many businesses with it all, I have the sum of 20 million dollars on my personal account and i am also known worldwide with the affairs which have been entrusted to me by the Illuminati and which also have the power to do what i want ... I know a lot of people can be on my way and seek help here is their
    official email: lordmicheal5555@gmail.com
    Whats-app: (+ 3197005034579)


    Beware of scammers, and you must be above the age of 18.

    YanıtlaSil
  41. HELLO
    the viewer is here to share my testimonial on how I finally joined the Illuminati hood and became RICH, FAMOUS AND POWERFUL, I did my best to become a member of the hood but I was ripped off several times, before finally coming across a testimony on the net so I contacted the agent, I was so afraid that he would ask me a lot of money before I could join the hood but to my surprise he only asked to buy the items I made and today I am so happy to tell the world who is wealthy and has been able to build many businesses with it all, I have the sum of 20 million dollars on my personal account and i am also known worldwide with the affairs which have been entrusted to me by the Illuminati and which also have the power to do what i want ... I know a lot of people can be on my way and seek help here is their
    official email: lordmicheal5555@gmail.com
    Whats-app: (+ 3197005034579)


    Beware of scammers, and you must be above the age of 18.

    YanıtlaSil
  42. Nasıl Illuminati üyesi olduğuma dair tanıklığım. Büyük aydınlığa katılmak isteyen insanlara, büyük bir Illuminati üyesinin bana nasıl yardım ettiğini bildirmek istiyorum. Onun adı Bay Felix. Ölüm aşamasından hayatımı geri kazanmama yardım ediyor. yaklaşık 5 yıl altı ay kovulduktan sonra. İlluminati'nin pek çok üyesi tarafından dolandırıldıktan sonra. O yıllar boyunca umutsuzdum, mali açıdan kötüydüm. Ama bir gün, internette gezinirken, Büyük İlluminati üyesi Bay Felix'in görevine rastladım, büyük İlluminati'nin bir üyesi olarak ünlü, zengin ve başarılı olabileceğinizi söyleyerek hemen temasa geçtim ve Ona her şeyi anlattım ve beni tavsiye etti ve yardım etti ve beni başlatmak için kullanılacak üyelik kayıt formunu ödedim ve büyük Illuminati yeni dünya düzenine başladım. Daha sonra bana tüm yönergeleri verdiler ve tüm yeni üyelerin, başlatıldıktan sonra 1.000.000 ABD Doları tutarında nakit para ile ödüllendirileceğini söylediler. Bay Felix'in yardımıyla. Tam bir Illuminati üyesi olarak başladım. Daha önce dolandırıcılık konusunda başarısız olduysanız veya ilk kez üye olmanıza yardım edecek birini arıyorsanız, size tavsiyem Bay Felix'i denemeniz. Gelecekteki yaşamınız için dilediğiniz kişi olma şansınız o. Onunla iletişime geçin E-posta: felixmorganilluminati@gmail.com veya WhatsApp +2348056051569.

    YanıtlaSil
  43. Baller willy4 Nisan 2021 00:23

    BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesiyle WhatsApp + 13303555805 üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
    İş adamı mısınız yoksa kadın mı, politikacı mı, müzisyen mi, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik kültüne katılmak ve anında zengin olmak ister. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz her yerde ve ayrıca ayda 80.000.000 dolar maaş alıyorsunuz ...

    İlluminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 50.000.000 $ değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişim kurabilmek için 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: illuminatibrotherhoodwordwide@gmail.com
    Whatsapp: (+13303555805

    YanıtlaSil
  44. ILLUMINATI PARA VE KUVVETİN BÜYÜK TAPINAĞININ MONTAJ PROSEDÜRÜ, BUGÜN BÜYÜK LOVE BROTHERHOOD OF LOVE ILLUMINATI'YE KATILIN, WhatsApp aracımız +1 470 543 5889 veya posta veya posta yoluyla (greastestilluminati4@gmail.com)
    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci, hayatta zengin, ünlü ve güçlü olmak ister misin? Bugün Illuminati Kardeşlik hizmetlerine katılın ve anında zengin meblağı alın. Kardeşliğe katılıp Özgür Ev olduğunuzda haftada 1 milyon dolar. Bu dünyanın herhangi bir yerinde yaşamak ve aylık gelir olarak 350.000 $ almak istiyorsanız.
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELER İÇİN AVANTAJLAR 1. 120,000 USD nakit para ödülü.
    2. 150.000 usd için yeni bir Şık Dream Auto
    3. Seçtiğiniz bir ülkede satın alınmış rüya gibi bir ev. Dünyadaki ilk 5 ile ayrılmış bir tarih. Dünyadaki lider ve en iyi 5 ünlü. İlgileniyorsanız, anında çevrimiçi başlatma için temsilciyi +1 470 543 5889 numaralı telefondan arayın veya +1 470 543 5889 numaralı telefona WhatsApp mesajı gönderin veya bu adresten (greastestilluminati4@gmail.com) bize e-posta gönderin.


    Herkese açığız

    YanıtlaSil
  45. ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +13303555805
    Zengin, ünlü, hayatta güç sahibi olmak için işadamı mı yoksa kadın mı?
    İlluminati kardeşlik kültünün bugün ve zengin bir toplamı olsun. 1 milyon dolar
    Hafta ve bedava ev Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz her yerde ve ayrıca aylık 80.000.000 $ maaş alıyorsunuz ...
    İlluminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev
    2. 50.000.000 $ değerinde yeni bir rüya arabası
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı
    Patent sahiplerimizle iletişim kurmadan önce 20 yaşında veya sipariş vermelisiniz
    E-posta: illuminatibrotherhoodwordwide@gmail.com
    WhatsApp: (+13303555805

    YanıtlaSil
  46. Hayatta başarılı olmak ister misin? Ne tür bir servet istiyorsunuz? Bugün Lucifer, krallığına üyeler getirmemizi emretti. Yoksulluktan bıktınız ve şimdi şöhret, güç ve zenginlik istiyorsunuz. Büyülü güçlerimiz hayal gücünüzün ötesinde. Mali durumunuz, gelecekteki olaylarınız veya sizin için önemli olan şeylerle ilgili olarak sizin adınıza sihir yapabiliriz. gücümüz var ve güç kullanıyoruz. Biz İlluminati'yiz ve kaderin gidişatını değiştirebiliriz. Bize ulaşın ve size yardımcı olalım. Bize ne istediğinizi söyleyin, işe geri dönelim. Sahip olmayı arzuladığınız biri mi yoksa bir şey mi? Servet (Banka hesabınızı büyütmek mi istiyorsunuz? İyi bir hayatın tadını çıkarmak için paraya mı ihtiyacınız var? Çok çalışmaktan ve hiçbir yere varamamaktan bıktınız mı?) Veya mutluluk? en güçlü toplum sizi Illuminati'ye davet ediyor .. iletişim Illuminati inisiyasyonu ana sayfası Bize en önemli arzunuzu gönderin, güçlerimizi sizin lehinize çalıştıralım. İlluminati'ye ne istediğinizi söylediğinizden emin olun! WhatsApp (+1 (931) 994-3522) ile buradan veya e-posta yoluyla iletişime geçin: {justineilluminati@gmail.com}

    YanıtlaSil
  47. ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +13303555805
    Zengin, ünlü, hayatta güç sahibi olmak için işadamı mı yoksa kadın mı?
    İlluminati kardeşlik kültünün bugün ve zengin bir toplamı olsun. 1 milyon dolar
    Hafta ve bedava ev Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz her yerde ve ayrıca aylık 80.000.000 $ maaş alıyorsunuz ...
    İlluminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev
    2. 50.000.000 $ değerinde yeni bir rüya arabası
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı
    Patent sahiplerimizle iletişim kurmadan önce 20 yaşında veya sipariş vermelisiniz
    E-posta: illuminatibrotherhoodwordwide@gmail.com
    WhatsApp: (+13303555805

    YanıtlaSil
  48. BÜYÜK ILLUMINATI PARA VE GÜÇ TAPINA KATILIN: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMİYOR

    Tapınak acentesiyle WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1 206-855-6632
    İş adamı veya kadın, politik, müzisyen misiniz, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminatibrotherhood kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak istiyor musunuz? Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz her yerde ve ayrıca aylık 500.000 ABD doları maaş kazanın ...

    Eğer ilgileniyorsanız şimdi +1 206-855-6632 numaralı telefonu arayın veya + 1 206-855-6632'den bize e-posta gönderebilirsiniz, bizimle iletişime geçmeden önce en az 20 yaşında olmalısınız. ortaklar

    YanıtlaSil
  49. BÜYÜK ILLUMINATI PARA VE GÜÇ TAPINA KATILIN: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMİYOR

    Tapınak acentesiyle WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1 206-855-6632
    İş adamı veya kadın, politik, müzisyen misiniz, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminatibrotherhood kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak istiyor musunuz? Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz her yerde ve ayrıca aylık 500.000 ABD doları maaş kazanın ...

    Eğer ilgileniyorsanız şimdi +1 206-855-6632 numaralı telefonu arayın veya + 1 206-855-6632'den bize e-posta gönderebilirsiniz, bizimle iletişime geçmeden önce en az 20 yaşında olmalısınız. ortaklar

    YanıtlaSil
  50. ADIM JOYCE VE İNGİLTERE'DEN.

    ILLUMINATI KARDEŞLİĞİN BENİ NASIL ZENGİN VE ÜNLÜ OLDUĞUNU PAYLAŞMAK İÇİN BURADAYIM.

    Nihayet İlluminati kardeşliğinin bir üyesiyim, Amerika'da yaşayan TÜRKİYE'li büyük bir hanımefendiye teşekkür etmek istiyorum.
    Benim için çok şey yaptı, hayatımı değiştirdi, hayatıma neşe ve mutluluk getirdi, bugün İlluminati kardeşliğinden dolayı iyi bir hayat yaşıyorum, tüm hayatım boyunca illuminati kardeşliğine katılmaya çalışıyorum ama Birkaç kez dolandırıldım ama yine de pes etmedim, çünkü hayatta pes ettiğinde, hayat sende de vazgeçecek. Eğer bu kadar çok dolandırıldıysan sana tavsiyem vazgeçmemen, çünkü İlluminati kardeşliği gerçek, bu kadının yardımıyla gerçek İlluminati kardeşliğine katıldım. İlluminati'ye katılmak için para ödemediğinizi bugün hepinizin bilmesini istiyorum, hepinize tavsiyem kararınızı vermeniz ve size söylenecek her şeye itaat etmenizdir. Başlama sürecim tamamlandığında bana yeni bir hayata başlamak için verilen yardım tutarı 1.000.000 $ 'dır. Bana bir araba ve bir ev de verildi. İlluminati kardeşliğini selamlamaktan vazgeçemememin nedeni budur, eğer herhangi bir sorununuz varsa veya İlluminati kardeşliğine nasıl katılacağınız konusunda hayatta desteğe ihtiyacınız varsa. Whatsapp üzerinden ona kolayca ulaşabilirsiniz. O gerçekten de hoş bir hanımefendi. Bunu okuyan herkese kutsanmış ve mutlu kalın !!

    EMAIL: susanmurat97@gmail.com

    WHATSAPP: +1 (210) 898-6320

    YanıtlaSil
  51. ADIM JOYCE VE İNGİLTERE'DEN.

    ILLUMINATI KARDEŞLİĞİN BENİ NASIL ZENGİN VE ÜNLÜ OLDUĞUNU PAYLAŞMAK İÇİN BURADAYIM.

    Nihayet İlluminati kardeşliğinin bir üyesiyim, Amerika'da yaşayan TÜRKİYE'li büyük bir hanımefendiye teşekkür etmek istiyorum.
    Benim için çok şey yaptı, hayatımı değiştirdi, hayatıma neşe ve mutluluk getirdi, bugün İlluminati kardeşliğinden dolayı iyi bir hayat yaşıyorum, tüm hayatım boyunca illuminati kardeşliğine katılmaya çalışıyorum ama Birkaç kez dolandırıldım ama yine de pes etmedim, çünkü hayatta pes ettiğinde, hayat sende de vazgeçecek. Eğer bu kadar çok dolandırıldıysan sana tavsiyem vazgeçmemen, çünkü İlluminati kardeşliği gerçek, bu kadının yardımıyla gerçek İlluminati kardeşliğine katıldım. İlluminati'ye katılmak için para ödemediğinizi bugün hepinizin bilmesini istiyorum, hepinize tavsiyem kararınızı vermeniz ve size söylenecek her şeye itaat etmenizdir. Başlama sürecim tamamlandığında bana yeni bir hayata başlamak için verilen yardım tutarı 1.000.000 $ 'dır. Bana bir araba ve bir ev de verildi. İlluminati kardeşliğini selamlamaktan vazgeçemememin nedeni budur, eğer herhangi bir sorununuz varsa veya İlluminati kardeşliğine nasıl katılacağınız konusunda hayatta desteğe ihtiyacınız varsa. Whatsapp üzerinden ona kolayca ulaşabilirsiniz. O gerçekten de hoş bir hanımefendi. Bunu okuyan herkese kutsanmış ve mutlu kalın !!

    EMAIL: susanmurat97@gmail.com

    WHATSAPP: +1 (210) 898-6320

    YanıtlaSil
  52. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 (210) 898-6320

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    İlluminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: susanmurat97@gmail.com
    Whatsapp: +1 (210) 898-6320

    YanıtlaSil
  53. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 (210) 898-6320

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    İlluminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: susanmurat97@gmail.com
    Whatsapp: +1 (210) 898-6320

    YanıtlaSil
  54. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 (210) 898-6320

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    İlluminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: susanmurat97@gmail.com
    Whatsapp: +1 (210) 898-6320

    YanıtlaSil
  55. BU DÜNYAYA RESMİ AYDINLATILMIŞ MESAJDIR
    NOT: İLGİLİ İNSAN KURBANLARI YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİNİ TALEP ETMEKTEDİR.
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1(708)942-7262

    İşadamı, politikacı, müzisyen misiniz? Zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşlik kültüne katılın

    bugün ve zengin bir anlık toplamı alın. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve hatta $ kazandığınız araba

    Yeni bir hayata başlamak için menfaatiniz olarak 1.000.000.


    Ortaklarımızla gerçek Gmail: illuminatiwordorder1995@gmail.com ile iletişim kurabilmek için en az 20 yaşında olmalısınız
    Whatsapp: +1(708)942-7262

    YanıtlaSil
  56. BU DÜNYAYA AYDINLATILMIŞ RESMİ DUYURU
    NOT: HİÇBİR İNSAN AÇIKLAMASI DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1 (914) 281-2259

    İş adamı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olacak, bugün İlluminati kardeşliğinin kültürüne katılacak ve anında zengin bir miktar alacaksınız. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve hatta ayda 50.000.000 $ maaş alsanız ...

    Illuminati üyesi olan yeni üyeler için avantajlar.
    Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1500.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce en az 25 yaşında olmalısınız
    Eposta: illuminatilight676@gmail.com
    Whatsapp: +1 (914) 281-2259
    .

    YanıtlaSil
  57. BUGÜN BÜYÜK KARDEŞLİK ILLUMINATI'YE KATILARAK ARZU HAYATINIZI YAŞAYIN.
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak istiyorsun, Illuminati'ye katıl
    bugün kardeşlik ibadet ve Anında zengin toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca aylık 500.000 ABD doları maaş aldığınız her yerde ...

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN FAYDALAR.
    1. 1000.000 ABD Doları tutarında nakit ödül
    2. 500.000 ABD Doları değerinde yeni bir Şık Rüya ARABASI
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi

    Tapınağımız ABD, BAE ve Afrika'da bulunmaktadır.
    Temsilcimizle iletişime geçmek için 18 yaşında veya daha büyük olmalıdır
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  58. BUGÜN BÜYÜK KARDEŞLİK ILLUMINATI'YE KATILARAK ARZU HAYATINIZI YAŞAYIN.
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak istiyorsun, Illuminati'ye katıl
    bugün kardeşlik ibadet ve Anında zengin toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca aylık 500.000 ABD doları maaş aldığınız her yerde ...

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN FAYDALAR.
    1. 1000.000 ABD Doları tutarında nakit ödül
    2. 500.000 ABD Doları değerinde yeni bir Şık Rüya ARABASI
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi

    Tapınağımız ABD, BAE ve Afrika'da bulunmaktadır.
    Temsilcimizle iletişime geçmek için 18 yaşında veya daha büyük olmalıdır
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  59. BUGÜN BÜYÜK KARDEŞLİK ILLUMINATI'YE KATILARAK ARZU HAYATINIZI YAŞAYIN.
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak istiyorsun, Illuminati'ye katıl
    bugün kardeşlik ibadet ve Anında zengin toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca aylık 500.000 ABD doları maaş aldığınız her yerde ...

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN FAYDALAR.
    1. 1000.000 ABD Doları tutarında nakit ödül
    2. 500.000 ABD Doları değerinde yeni bir Şık Rüya ARABASI
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi

    Tapınağımız ABD, BAE ve Afrika'da bulunmaktadır.
    Temsilcimizle iletişime geçmek için 18 yaşında veya daha büyük olmalıdır
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  60. BUGÜN BÜYÜK KARDEŞLİK ILLUMINATI'YE KATILARAK ARZU HAYATINIZI YAŞAYIN.
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak istiyorsun, Illuminati'ye katıl
    bugün kardeşlik ibadet ve Anında zengin toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca aylık 500.000 ABD doları maaş aldığınız her yerde ...

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN FAYDALAR.
    1. 1000.000 ABD Doları tutarında nakit ödül
    2. 500.000 ABD Doları değerinde yeni bir Şık Rüya ARABASI
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi

    Tapınağımız ABD, BAE ve Afrika'da bulunmaktadır.
    Temsilcimizle iletişime geçmek için 18 yaşında veya daha büyük olmalıdır
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  61. BUGÜN BÜYÜK KARDEŞLİK ILLUMINATI'YE KATILARAK ARZU HAYATINIZI YAŞAYIN.
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak istiyorsun, Illuminati'ye katıl
    bugün kardeşlik ibadet ve Anında zengin toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca aylık 500.000 ABD doları maaş aldığınız her yerde ...

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN FAYDALAR.
    1. 1000.000 ABD Doları tutarında nakit ödül
    2. 500.000 ABD Doları değerinde yeni bir Şık Rüya ARABASI
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi

    Tapınağımız ABD, BAE ve Afrika'da bulunmaktadır.
    Temsilcimizle iletişime geçmek için 18 yaşında veya daha büyük olmalıdır
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  62. BUGÜN BÜYÜK KARDEŞLİK ILLUMINATI'YE KATILARAK ARZU HAYATINIZI YAŞAYIN.
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak istiyorsun, Illuminati'ye katıl
    bugün kardeşlik ibadet ve Anında zengin toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca aylık 500.000 ABD doları maaş aldığınız her yerde ...

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN FAYDALAR.
    1. 1000.000 ABD Doları tutarında nakit ödül
    2. 500.000 ABD Doları değerinde yeni bir Şık Rüya ARABASI
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi

    Tapınağımız ABD, BAE ve Afrika'da bulunmaktadır.
    Temsilcimizle iletişime geçmek için 18 yaşında veya daha büyük olmalıdır
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  63. BUGÜN BÜYÜK KARDEŞLİK ILLUMINATI'YE KATILARAK ARZU HAYATINIZI YAŞAYIN.
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak istiyorsun, Illuminati'ye katıl
    bugün kardeşlik ibadet ve Anında zengin toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca aylık 500.000 ABD doları maaş aldığınız her yerde ...

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN FAYDALAR.
    1. 1000.000 ABD Doları tutarında nakit ödül
    2. 500.000 ABD Doları değerinde yeni bir Şık Rüya ARABASI
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi

    Tapınağımız ABD, BAE ve Afrika'da bulunmaktadır.
    Temsilcimizle iletişime geçmek için 18 yaşında veya daha büyük olmalıdır
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  64. BENİM ADIM JOYCE VE BEN İNGİLTERE'DENİM.

    ILLUMINATI KARDEŞLİĞİNİN BENİ NASIL ZENGİN VE ÜNLÜ YAPTIĞINI PAYLAŞMAK İÇİN BURADAYIM.

    Sonunda illuminati kardeşliğine üye oldum, Türkiye'den gelen ama ABD'de yaşayan harika bir hanımefendiye teşekkür etmek istiyorum.
    Benim için çok şey yaptı, hayatımı değiştirdi, hayatıma neşe ve mutluluk getirdi, bugün iyi bir hayat yaşıyorum illuminati kardeşliği sayesinde, hayatım boyunca illuminati kardeşliğine katılmaya çalışıyorum ama Birkaç kez dolandırıldım ama yine de pes etmedim çünkü sen hayatta pes edersen hayat da sende pes eder. Eğer bu kadar defa dolandırıldıysan sana tavsiyem pes etme çünkü illuminati kardeşliği gerçek, ben bu kadının yardımıyla gerçek illuminati kardeşliğine katıldım. Bugün hepinizin bilmesini isterim ki illuminati'ye katılmak için para ödemezsiniz, hepinize tavsiyem kararınızı vermeniz ve size söylenen her şeye uymanızdır. Başlangıç ​​sürecim tamamlandığında, yeni bir hayata başlamak için bana verilen yardım tutarı 1.000.000 dolardır. Bana da bir araba ve bir ev verildi. Bu nedenle, herhangi bir sorununuz varsa veya yaşamda illuminati kardeşliğine nasıl katılacağınız konusunda desteğe ihtiyacınız varsa, illuminati kardeşliğini selamlamadan duramam. Kendisine whatsapp üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Gerçekten çok hoş bir bayan. Bunu okuyan herkes için kutsanmış ve mutlu kalın!!

    E-POSTA: susanmurat97@gmail.com

    WHATSAPP: +1 (210) 898-6320

    YanıtlaSil
  65. BENİM ADIM JOYCE VE BEN İNGİLTERE'DENİM.

    ILLUMINATI KARDEŞLİĞİNİN BENİ NASIL ZENGİN VE ÜNLÜ YAPTIĞINI PAYLAŞMAK İÇİN BURADAYIM.

    Sonunda illuminati kardeşliğine üye oldum, Türkiye'den gelen ama ABD'de yaşayan harika bir hanımefendiye teşekkür etmek istiyorum.
    Benim için çok şey yaptı, hayatımı değiştirdi, hayatıma neşe ve mutluluk getirdi, bugün iyi bir hayat yaşıyorum illuminati kardeşliği sayesinde, hayatım boyunca illuminati kardeşliğine katılmaya çalışıyorum ama Birkaç kez dolandırıldım ama yine de pes etmedim çünkü sen hayatta pes edersen hayat da sende pes eder. Eğer bu kadar defa dolandırıldıysan sana tavsiyem pes etme çünkü illuminati kardeşliği gerçek, ben bu kadının yardımıyla gerçek illuminati kardeşliğine katıldım. Bugün hepinizin bilmesini isterim ki illuminati'ye katılmak için para ödemezsiniz, hepinize tavsiyem kararınızı vermeniz ve size söylenen her şeye uymanızdır. Başlangıç ​​sürecim tamamlandığında, yeni bir hayata başlamak için bana verilen yardım tutarı 1.000.000 dolardır. Bana da bir araba ve bir ev verildi. Bu nedenle, herhangi bir sorununuz varsa veya yaşamda illuminati kardeşliğine nasıl katılacağınız konusunda desteğe ihtiyacınız varsa, illuminati kardeşliğini selamlamadan duramam. Kendisine whatsapp üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Gerçekten çok hoş bir bayan. Bunu okuyan herkes için kutsanmış ve mutlu kalın!!

    E-POSTA: susanmurat97@gmail.com

    WHATSAPP: +1 (210) 898-6320

    YanıtlaSil
  66. BENİM ADIM JOYCE VE BEN İNGİLTERE'DENİM.

    ILLUMINATI KARDEŞLİĞİNİN BENİ NASIL ZENGİN VE ÜNLÜ YAPTIĞINI PAYLAŞMAK İÇİN BURADAYIM.

    Sonunda illuminati kardeşliğine üye oldum, Türkiye'den gelen ama ABD'de yaşayan harika bir hanımefendiye teşekkür etmek istiyorum.
    Benim için çok şey yaptı, hayatımı değiştirdi, hayatıma neşe ve mutluluk getirdi, bugün iyi bir hayat yaşıyorum illuminati kardeşliği sayesinde, hayatım boyunca illuminati kardeşliğine katılmaya çalışıyorum ama Birkaç kez dolandırıldım ama yine de pes etmedim çünkü sen hayatta pes edersen hayat da sende pes eder. Eğer bu kadar defa dolandırıldıysan sana tavsiyem pes etme çünkü illuminati kardeşliği gerçek, ben bu kadının yardımıyla gerçek illuminati kardeşliğine katıldım. Bugün hepinizin bilmesini isterim ki illuminati'ye katılmak için para ödemezsiniz, hepinize tavsiyem kararınızı vermeniz ve size söylenen her şeye uymanızdır. Başlangıç ​​sürecim tamamlandığında, yeni bir hayata başlamak için bana verilen yardım tutarı 1.000.000 dolardır. Bana da bir araba ve bir ev verildi. Bu nedenle, herhangi bir sorununuz varsa veya yaşamda illuminati kardeşliğine nasıl katılacağınız konusunda desteğe ihtiyacınız varsa, illuminati kardeşliğini selamlamadan duramam. Kendisine whatsapp üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Gerçekten çok hoş bir bayan. Bunu okuyan herkes için kutsanmış ve mutlu kalın!!

    E-POSTA: susanmurat97@gmail.com

    WHATSAPP: +1 (210) 898-6320

    YanıtlaSil
  67. BENİM ADIM JOYCE VE BEN İNGİLTERE'DENİM.

    ILLUMINATI KARDEŞLİĞİNİN BENİ NASIL ZENGİN VE ÜNLÜ YAPTIĞINI PAYLAŞMAK İÇİN BURADAYIM.

    Sonunda illuminati kardeşliğine üye oldum, Türkiye'den gelen ama ABD'de yaşayan harika bir hanımefendiye teşekkür etmek istiyorum.
    Benim için çok şey yaptı, hayatımı değiştirdi, hayatıma neşe ve mutluluk getirdi, bugün iyi bir hayat yaşıyorum illuminati kardeşliği sayesinde, hayatım boyunca illuminati kardeşliğine katılmaya çalışıyorum ama Birkaç kez dolandırıldım ama yine de pes etmedim çünkü sen hayatta pes edersen hayat da sende pes eder. Eğer bu kadar defa dolandırıldıysan sana tavsiyem pes etme çünkü illuminati kardeşliği gerçek, ben bu kadının yardımıyla gerçek illuminati kardeşliğine katıldım. Bugün hepinizin bilmesini isterim ki illuminati'ye katılmak için para ödemezsiniz, hepinize tavsiyem kararınızı vermeniz ve size söylenen her şeye uymanızdır. Başlangıç ​​sürecim tamamlandığında, yeni bir hayata başlamak için bana verilen yardım tutarı 1.000.000 dolardır. Bana da bir araba ve bir ev verildi. Bu nedenle, herhangi bir sorununuz varsa veya yaşamda illuminati kardeşliğine nasıl katılacağınız konusunda desteğe ihtiyacınız varsa, illuminati kardeşliğini selamlamadan duramam. Kendisine whatsapp üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Gerçekten çok hoş bir bayan. Bunu okuyan herkes için kutsanmış ve mutlu kalın!!

    E-POSTA: susanmurat97@gmail.com

    WHATSAPP: +1 (210) 898-6320

    YanıtlaSil
  68. BENİM ADIM JOYCE VE BEN İNGİLTERE'DENİM.

    ILLUMINATI KARDEŞLİĞİNİN BENİ NASIL ZENGİN VE ÜNLÜ YAPTIĞINI PAYLAŞMAK İÇİN BURADAYIM.

    Sonunda illuminati kardeşliğine üye oldum, Türkiye'den gelen ama ABD'de yaşayan harika bir hanımefendiye teşekkür etmek istiyorum.
    Benim için çok şey yaptı, hayatımı değiştirdi, hayatıma neşe ve mutluluk getirdi, bugün iyi bir hayat yaşıyorum illuminati kardeşliği sayesinde, hayatım boyunca illuminati kardeşliğine katılmaya çalışıyorum ama Birkaç kez dolandırıldım ama yine de pes etmedim çünkü sen hayatta pes edersen hayat da sende pes eder. Eğer bu kadar defa dolandırıldıysan sana tavsiyem pes etme çünkü illuminati kardeşliği gerçek, ben bu kadının yardımıyla gerçek illuminati kardeşliğine katıldım. Bugün hepinizin bilmesini isterim ki illuminati'ye katılmak için para ödemezsiniz, hepinize tavsiyem kararınızı vermeniz ve size söylenen her şeye uymanızdır. Başlangıç ​​sürecim tamamlandığında, yeni bir hayata başlamak için bana verilen yardım tutarı 1.000.000 dolardır. Bana da bir araba ve bir ev verildi. Bu nedenle, herhangi bir sorununuz varsa veya yaşamda illuminati kardeşliğine nasıl katılacağınız konusunda desteğe ihtiyacınız varsa, illuminati kardeşliğini selamlamadan duramam. Kendisine whatsapp üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Gerçekten çok hoş bir bayan. Bunu okuyan herkes için kutsanmış ve mutlu kalın!!

    E-POSTA: susanmurat97@gmail.com

    WHATSAPP: +1 (210) 898-6320

    YanıtlaSil
  69. BÜYÜK ILLUMINATI PARA VE POWERNOTE TEMPLE'YE KATILIN: HİÇBİR İNSAN KIYASLAMASI YOKTUR VE ILLUMINATI KAYIT ÜCRETİ İSTEMEZ

    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 206-855-6632
    Bir iş adamı veya kadın mısınız, politik, müzisyen misiniz, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminatibrotherhood kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak ister misiniz? Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğin her yerde ve ayrıca maaş olarak aylık 500.000 ABD doları alıyorsun…

    .İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi arayın +1 206-855-6632  veya onunla iletişime geçin
    +1 206-855-6632)  Ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 25 yaşında olmalısınız , Öğrenciyseniz katılmayın .

    YanıtlaSil
  70. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KADROSU YOKTUR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mısınız, politikacı mısınız, müzisyen misiniz, öğrenci misiniz? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 90.000.000 $ alıyorsunuz ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  71. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KADROSU YOKTUR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mısınız, politikacı mısınız, müzisyen misiniz, öğrenci misiniz? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 90.000.000 $ alıyorsunuz ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  72. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KADROSU YOKTUR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mısınız, politikacı mısınız, müzisyen misiniz, öğrenci misiniz? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 90.000.000 $ alıyorsunuz ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  73. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KADROSU YOKTUR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mısınız, politikacı mısınız, müzisyen misiniz, öğrenci misiniz? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 90.000.000 $ alıyorsunuz ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  74. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KADROSU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mısınız, politikacı mısınız, müzisyen misiniz, öğrenci misiniz? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 90.000.000 $ alıyorsunuz ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  75. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KADROSU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mısınız, politikacı mısınız, müzisyen misiniz, öğrenci misiniz? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 90.000.000 $ alıyorsunuz ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  76. Bu, 2 yılı aşkın bir süredir katılmaya çalıştığım ancak dolandırıcıların birkaç kez benden para aldığı yeni dünya düzeni İlluminati'ye nihayet nasıl katıldığıma dair tanıklığım. Uzun süredir Illuminati'ye katılmayı araştırıyorum, ancak dolandırıcılar bu yılın başlarına kadar çevrimiçi olarak kardeşliğe katılmama yardımcı olan Lord Morgan ile tanıştığımda ve bankama 1.000.000 ABD doları tutarında bir ödeme aldığımda paramı almaya devam ediyor. çevrimiçi başlama ritüelimden hemen sonra hesap açacağım ve ayrıca aylık 55.000 ABD doları kazanacağım, çok mutluyum! Ve Lord Morgan'ın iyi işini yaymaya söz verin. Yeni dünya düzeni Illuminati'ye bugün katılmakla ilgileniyorsanız, katılmanıza yardımcı olmak adına tüm paranızı alan dolandırıcıları kabul etmek yerine Lord Morgan ile iletişime geçin, Lord Morgan ile iletişime geçin E-posta: Illuminatiofficial565@gmail.com veya +12024433754

    YanıtlaSil
  77. Bu, 2 yılı aşkın bir süredir katılmaya çalıştığım ancak dolandırıcıların birkaç kez benden para aldığı yeni dünya düzeni İlluminati'ye nihayet nasıl katıldığıma dair tanıklığım. Uzun süredir Illuminati'ye katılmayı araştırıyorum, ancak dolandırıcılar bu yılın başlarına kadar çevrimiçi olarak kardeşliğe katılmama yardımcı olan Lord Morgan ile tanıştığımda ve bankama 1.000.000 ABD doları tutarında bir ödeme aldığımda paramı almaya devam ediyor. çevrimiçi başlama ritüelimden hemen sonra hesap açacağım ve ayrıca aylık 55.000 ABD doları kazanacağım, çok mutluyum! Ve Lord Morgan'ın iyi işini yaymaya söz verin. Yeni dünya düzeni Illuminati'ye bugün katılmakla ilgileniyorsanız, katılmanıza yardımcı olmak adına tüm paranızı alan dolandırıcıları kabul etmek yerine Lord Morgan ile bugün iletişime geçin, Lord Morgan ile iletişime geçin E-posta: Illuminatiofficial565@gmail.com veya +2348056051569

    YanıtlaSil
  78. Merhaba
    Temsilcilerimiz, genellikle çalıntı profil fotoğrafları ve adları kullanan İlluminati'nin temsilcileri olarak ortaya çıkan sahte profillerde keskin bir artış gördü. İlluminati'nin üyelik aidatı veya bağış kabul etmediğini tüm vatandaşların hatırlaması önemlidir. Ondalık yok. aylık katkılar. Başlangıç ​​ücretleri. Aksini söyleyen yanılır. Temsilcilerimiz vatandaşlarla sadece Facebook, WhatsApp ve e-posta üzerinden özel mesajlarla iletişim kuruyor. Temsilcilerimiz yalnızca, elde etmek için kendi paranızı kullanmanız gereken gerekli başlangıç ​​öğelerini sipariş eder. Bu politikaları görüntülemenin istisnası yoktur. Tüm vatandaşları, suçluların örgütümüze üye olmak isteyenleri dolandırmak için kullandıkları yöntemlerin farkında olmaya teşvik ediyoruz. Güvenliğiniz için hazırsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.
    WhatsApp: +1(914)650-5066
    Facebook: oluwole Franklin
    Instagram: @franklinoluwole
    E-posta: illuminatibrotherhood754@gmail.com

    YanıtlaSil
  79. BU DÜNYAYA RESMİ AYDINLATILMIŞ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KESİNTİSİ YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTİYOR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1(708)942-7262

    İş adamı, politikacı, müzisyen misiniz? zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, İlluminati kardeşliği kültüne katıl

    bugün ve zengin bir anlık toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı ve hatta $ kazanmayı seçtiğiniz araba

    1.000.000, yeni bir hayata başlamanın avantajı olarak.


    Ortaklarımız gerçek Gmail ile iletişim kurabilmek için en az 20 yaşında olmalısınız: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp:+1(708)942-7262

    YanıtlaSil
  80. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KADROSU YOKTUR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mısınız, politikacı mısınız, müzisyen misiniz, öğrenci misiniz? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 90.000.000 $ alıyorsunuz ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  81. 🔺IŞIĞI DOLU🔺 BÜYÜK ILLUMINATI TAPINAKINA HOŞ GELDİNİZ; Zenginler ve Ünlüler Kulübü; 3 Milyon Üyeden oluşan dünyanın en eski ve en büyük kardeşliğidir. Bizler Yüce Varlık olan bir babanın altında bir Aileyiz. İlluminati'de cennette doğduğumuza ve hiçbir üyenin bu dünyada mücadele etmemesi gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle, tüm yeni üyelerimize yaşam tarzlarını yükseltmek için katıldıklarında Para Ödülleri verilir. ve soru şu ki, zengin ve ünlü ilgilenen izleyiciler, Büyük ustamla E-posta yoluyla iletişime geçmeli: Illuminatiofficial565@gmail.com WhatsApp numara +2348056051569.

    YanıtlaSil
  82. 🔺IŞIĞI DOLU🔺 BÜYÜK ILLUMINATI TAPINAKINA HOŞ GELDİNİZ; Zenginler ve Ünlüler Kulübü; 3 Milyon Üyeden oluşan dünyanın en eski ve en büyük kardeşliğidir. Bizler Yüce Varlık olan bir babanın altında bir Aileyiz. İlluminati'de cennette doğduğumuza ve hiçbir üyenin bu dünyada mücadele etmemesi gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle, tüm yeni üyelerimize yaşam tarzlarını yükseltmek için katıldıklarında Para Ödülleri verilir. ve soru şu ki, zengin ve ünlü ilgilenen izleyiciler, Büyük ustamla E-posta yoluyla iletişime geçmeli: Illuminatiofficial565@gmail.com WhatsApp numara +1 (202) 443‑3754.

    YanıtlaSil
  83. BUGÜN BÜYÜK ILLUMINATI'YE KATILIN VE HAYATTA ZENGİN VE MUTLU OLUN. Biz küresel bir kuruluşuz, hem Müslüman hem de Hristiyan herkesi memnuniyetle karşılıyoruz. Büyük ILLUMINATI Kardeşliğinin bir üyesi olarak hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bugün üye olun ve tüm hayallerinizi ve dileklerinizi yürekten gerçekleştirin. Not: Yeni üyeler, sizi düşmanlardan korumak ve yönlendirmek için güçlü bir Altın Yüzük ve tüm ülke için ücretsiz bir vize ile 500.000 $ ödüllendirilir. İnsan kurban etmeden ve kan paylaşmadan. Gerçekten ilgileniyorsanız, bugün e-posta ile bize ulaşın: illuminatisecretorder1960@gmail.com veya bu whatsapp'ta Üstad, WILLIAMS ile iletişime geçin +15859484386

    YanıtlaSil
  84. BUGÜN BÜYÜK KARDEŞLİK ILLUMINATI'YE KATILARAK ARZU HAYATINIZI YAŞAYIN.
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mısın, politikacı mısın, müzisyen misin, öğrenci misin, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak istiyorsun, İlluminati'ye katıl
    kardeşlik bugün ibadet ve Anında zengin toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyanın neresinde yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 500.000 ABD doları alıyorsunuz...

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN FAYDALAR.
    1. 100.000 ABD Doları tutarında nakit ödül
    2. 500.000 USD değerinde yeni bir Sleek Dream ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev

    Tapınağımız ABD, BAE ve Afrika'da bulunmaktadır.
    Temsilcimizle iletişime geçmek için 18 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  85. Groeten van de grote orde van verlichting aan de verenigde staat en aan de hele wereld, dit is een open gelegenheid om deel te nemen aan de gemeenschap van de Verlichten waar je je verloren dromen kunt herwinnen, en ook waar je het licht van rijkdom en rijkdom kunt zien . . geluk. zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van $ 550.000 om alle nieuwe leden te krijgen als ze lid worden van de broederschap en ook een huis naar keuze en locatie met investeringen, samen met deze kans in het leven om ze beroemd te maken.

    VOORDELEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE DE ILLUMINATI BROEDERSCHAP WORDEN TOEGESTAAN.
    1. $ 350.000 contante beloning.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000 USD
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand overleg met de 5 beste ter wereld.
    De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het volgende e-mailadres = greatestilluminati4@gmail.com of onze wahtsapp +14705435889

    Je moet ouder zijn dan 20 jaar voordat je lid kunt worden van de Illuminati-broederschap.

    groetjes thadeus lam

    YanıtlaSil
  86. BUGÜN BÜYÜK KARDEŞLİK ILLUMINATI'YE KATILARAK ARZU HAYATINIZI YAŞAYIN.
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mısın, politikacı mısın, müzisyen misin, öğrenci misin, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak istiyorsun, İlluminati'ye katıl
    kardeşlik bugün ibadet ve Anında zengin toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 500.000 ABD doları alıyorsunuz...

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR.
    1. 100.000 ABD Doları tutarında nakit ödül
    2. 500.000 USD değerinde yeni bir Sleek Dream ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev

    Tapınağımız ABD, BAE ve Afrika'da bulunmaktadır.
    Temsilcimizle iletişime geçmek için 18 yaşında veya daha büyük olmalıdır
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  87. BUGÜN BÜYÜK ILLUMINATI'YE KATILIN VE HAYATTA ZENGİN VE MUTLU OLUN. Biz küresel bir kuruluşuz, hem Müslüman hem de Hristiyan herkesi memnuniyetle karşılıyoruz. Büyük ILLUMINATI Kardeşliğinin bir üyesi olarak hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bugün üye olun ve tüm hayallerinizi ve dileklerinizi yürekten gerçekleştirin. Not: Yeni üyeler, sizi düşmanlardan korumak ve yönlendirmek için güçlü bir Altın Yüzük ve tüm ülke için ücretsiz bir vize ile 500.000 $ ödüllendirilir. İnsan kurban etmeden ve kan paylaşmadan. Gerçekten ilgileniyorsanız, bugün e-posta ile bize ulaşın: illuminatisecretorder1960@gmail.com veya bu whatsapp'ta Usta, WILLIAMS ile iletişime geçin +15859484386

    YanıtlaSil
  88. BU DÜNYAYA RESMİ IŞIKLI BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KESİNTİSİ YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ TALEP ETMEKTEDİR.
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1(708)942-7262

    İş adamı, politikacı, müzisyen misiniz? zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, İlluminati kardeşlik kültüne katıl

    bugün ve zengin bir anlık toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı ve hatta $ kazanmayı seçtiğiniz araba

    1.000.000, yeni bir hayata başlamak için avantajınız olarak.


    Gerçek Gmail ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 20 yaşında olmalısınız: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: +1 (708) 942-7262

    YanıtlaSil
  89. İyi DA, işte dünyaca ünlü {illuminati} kardeşliğin bir üyesi olmanın kolay bir yolu. İşçi sınıfı, iş adamları / kadınlar, sanatçılar, dünyada daha büyük, güçlü ve etkili olmak isteyen politikacılar için, bugün resmi üyelerimizden biri olmak için bize katılın. Sizin tarafınızdan kayıt yaptırıldıktan sonra, Illuminati Circle'ı ziyaret etmek için ideal bir fırsat verileceksiniz, fedakarlık ya da insan yaşamı gerekli, Illuminati Brotherhood, hayatta koruma, güç, servet ve şöhret getiriyor. Yoksulluğu neslinizden ortadan kaldırmak için tam erişiminiz var. Yalnızca Illuminati dairesinin mevcut üyeleri, herhangi bir üyeyi daireye tanıtma yetkisine sahiptir. Bu yüzden bizimle iletişime geçmeden önce 18 yaşından büyük olmalısınız ve bir kez bir üye olduğunuzda, hayatınızın geri kalanında tüm faydalar hakkına sahip olacaksınız. Bu yüzden üye olmaya hazırsanız, ABD'yi (justineilluminati@gmail.com) veya WhatsApp +1 (931) 994-3522 aracılığıyla sözleşmesi

    YanıtlaSil
  90. Testimony on how i received my loan at 2% ( Frank Loans Services )

    I would without reservation recommend working with Frank Loan Services, If you are in the market for a home mortgage. I have spoke to many brokers while shopping for my mortgage loan online, From the first contact, I could tell he's the type of person I could trust to help me make the best decision for me and my family, They offer both short and long terms loan off within 1-30 years loan duration, with or without collateral but no credit check and their services are fast, Reliable and trustworthy because they have been tested and trusted by me unlike other companies. E-mail: k.frankloans@gmail.com

    Their services include Refinancing Loans, Truck Loans, Education Loans, Student loans, Personal Loans, Car Loans, Debt consolidation loans, Business Loans, secured and unsecured loan, Mortgage Loan, Home Loans, kindly contact them today for further inquiries via E-mail: k.frankloans@gmail.com

    YanıtlaSil
  91. BU DÜNYAYA RESMİ IŞIKLI BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KESİNTİSİ YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ TALEP ETMEKTEDİR.
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1(708)942-7262

    İş adamı, politikacı, müzisyen misiniz? zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, İlluminati kardeşlik kültüne katıl

    bugün ve zengin bir anlık toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı ve hatta $ kazanmayı seçtiğiniz araba

    1.000.000, yeni bir hayata başlamanın avantajı olarak.


    Gerçek Gmail ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 20 yaşında olmalısınız: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: +1 (708) 942-7262

    YanıtlaSil
  92. MERHABA
    izleyici, nihayet Illuminati çetesine nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğumla ilgili tanıklığımı paylaşmak için buradayım. nette bu yüzden acenteyle iletişime geçtim, kaputa katılmadan önce benden çok para isteyecek diye çok korktum ama en büyük sürprizime göre sadece yaptığım ürünleri satın almamı istiyor ve bugün söylemekten çok mutluyum zengin olan ve tüm bunlarla birçok iş kurabilen dünyaya, kişisel hesabımda 20 milyon dolar tutarım var ve ayrıca tüm dünyada İlluminati'nin bana verdiği iş ile tanınıyorum ve aynı zamanda gücüm var. istediğimi yapmak için...... benim yolumda pek çok insan olabileceğini biliyorum ayrıca burada yardım arayanlar onların
    resmi e-posta:greatilluminati977@gmail.com
    WhatsApp uygulaması:+1 (732) 314-6064


    DOLANDIRICILARA DİKKAT EDİN VE 18 YAŞINDAN KÜÇÜK OLMALISINIZ.

    YanıtlaSil
  93. BÜYÜK USTA'DAN SELAMLAR! BÜYÜK ILLUMINATI ÜYESİ OLARAK SİZLERE HOŞ GELDİNİZ. Karlı ve özel bir şeyin parçası olun (ILLUMINATI DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ). POLİTİKACI, MÜHENDİS, DOKTOR, EĞLENCE, MODEL, MEZUN / ÖĞRENCİ MİSİNİZ, YA DA MÜKEMMEL AKILLAR OLMAK İÇİN İŞİNİZİ GENİŞLETMEK İSTİYORSUNUZ. Üye olmanın ve aylık İlluminati üyelik maaşı olarak 100.000.000 $ kazandığını bilmek de önemlidir. "FIRSAT" Büyük İlluminati Teşkilatı sizi zengin eder ve dünyadaki bu ünlü ALTIN'lardan bazılarını yapar, sizi kökten kaldıracak ve uzun zamandır arzuluyorsanız sizi daha yükseklere çıkaracak ve birlikte dünyayı birlikte yöneteceğiz. İlluminati'nin büyük ve güçlü gücü, sonsuz yaşam ve sevinçle birlikte burada, yeryüzünde uzun yaşam ve refah. resmi posta ile bize ulaşın: illuminatieuropeheadquarter@gmail.com veya wahtsapp +34632600778.

    YanıtlaSil
  94. Good news!!! Good news!!!,
    Do you want to live a rich,healthy and
    famous life? Do you want to get rich immediately and be out of suffering? Do you want the world to recognize you and listen to you? when you speak? do you want to be in power and control? if yes, here
    is a good tip- join the “ILLUMINATI ORGANIZATION”, you may ask
    “How Can I Join” , the answer is simple all you have to do is
    contact us via WhatsApp or Email ( contact information will be listed below)ELEVATE YOURSELF FROM POVERTY.
    Do not hesitate to contact us If You Require our service in any way

    Here's our contact info
    EMAIL: illuminatiinitiationtemplewa@gmail.com
    WHATSAPP AND CALLS: (+1 760-892-2577)
    TELEGRAM: (07052719658).

    WARNING: only those who are interested to become a member of the church of Satan are allow to visit office or send a mail to the email address below. Do not contact if you are not interested and once you contact there is no going back. so think before contacting. BEWARE!!!

    YanıtlaSil
  95. İNTERNETTE SAHTE İNSANLARA DİKKAT EDİN
    NOT: HİÇBİR İNSAN KADROSU YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMEZ.

    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 334-708-0560
    Bir iş adamı veya kadın mısınız, politik, müzisyen misiniz, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminatibrotherhood kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak ister misiniz? Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yerde ve ayrıca maaş olarak aylık 100.000 ABD doları alıyorsun…

    .İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi arayın +1 334-708-0560 veya ona whatsapp'tan ulaşın.
    +1 334-708-0560)  Ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 25 yaşında olmalısınız  Öğrenciyseniz katılmayın .

    YanıtlaSil
  96. Amerika Birleşik Devletleri ve tüm dünya için Büyük Aydınlanma Düzeninden selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmışların kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. herhangi bir kan kurbanı olmadan. Ayrıca tüm yeni üyelerin kardeşliğe katıldıkları zaman, kendi seçtikleri bir evde ve yatırımlarla bulundukları yerde ve bu hayatta ünlü olma fırsatını elde etmeleri için 550.000 dolar ödüyoruz. .

    AYDINLATMAYA KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN FAYDALAR.
    1. illuminati kardeşliğine katılan yeni üyelere 550.000 dolar nakit ödül.
    2. 150.000 $ değerinde yeni bir Sleek Dream arabası
    3. Seçtiğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev.
    Dünyanın en iyi 5'iyle bir aylık istişare.
    Dünyanın en üst düzey yöneticileri ve 5 ünlü. İlgileniyorsanız, aşağıdaki e-posta adresiyle iletişime geçin = greatilluminat4@gmail.com veya whatsapp +1 470 543 5889

    YanıtlaSil
  97. İyi günler, işte dünyanın ünlü kardeşliği {İlluminati}'nin bir üyesi olmanın kolay bir yolu geliyor. İşçi sınıfı için, İş adamları/kadınlar, sanatçılar, Dünyada daha büyük, Güçlü ve Etkili olmak isteyen Politikacılar, bugün resmi üyemizden biri olmak için bize katılın. İlluminati çevresini sizin tarafınızdan kayıt tamamlandıktan sonra ziyaret etmek için ideal bir şans verilecek, hiçbir fedakarlığa veya insan hayatına gerek yok, İlluminati kardeşliği hayatta koruma, güç, zenginlik ve şöhret getiriyor. Neslinizden yoksulluğu ortadan kaldırmak için tam erişiminiz var. Herhangi bir üyeyi çembere sokma yetkisine sahip olan sadece İlluminati çemberinin mevcut bir üyesidir. Bu nedenle bizimle iletişime geçmeden önce 18 yaşından büyük olmalısınız ve bir kez üye olduğunuzda hayatınızın geri kalanında tüm avantajlardan yararlanmaya hak kazanacaksınız. Yani üye olmaya hazırsanız, Gmail Üzerinden Sözleşme: Justineilluminati@gmail.com veya WhatsApps İle Yazın +1(707) 290-7663

    YanıtlaSil
  98. İlluminati örgütüne katılmak isteyen herkese, illuminati'ye katılmak ücretsizdir ve hiçbir insan kurbanı veya yan etkisi yoktur, tamamen ücretsizdir, sizden herhangi bir para ödemenizi isteyen herkes dolandırıcıdır. Bu tür insanlara karşı dikkatli olun! Zor kazanılan paranızı özellikle bu dönemde dolandırıcılara kaptırmayın, birçok çaresiz insan hayatta kalmanın yollarını arıyor. Sadece dikkatli ol, para kazanmak zor! İlluminati'ye katılmak için lütfen +13238147898 numaralı telefondan beni arayın veya WhatsApp'tan veya johnsondamien0147666@gmail.com adresine e-posta gönderin. İlluminati'den kaydınızı onaylayan bir onay mesajı alacaksınız. bu yapıldıktan sonra İlluminati'den Mesaj alacaksınız, lütfen mesajları okuyun ve Sabırlı olun! Çok acele etmeyin! Bu, bazılarınızın dolandırılmaya devam etmesinin bir nedenidir, çünkü oraya gitmek için acele ediyorsunuz. Sabır erdemdir, sabırlı olun!
    IŞIĞI SEÇİN

    YanıtlaSil
  99. MERHABA
    İlluminati Kardeşliğinden selamlar.
    Bu, Illuminati kardeşliğinin bir parçası olmanız için bir davettir.

    * ILLUMINATES'E KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR. *

    1. 500.000 $ nakit ödül

    2. 200.000 $ değerinde yeni bir Sleek Dream arabası

    3. Seçtiğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev

    Bunlar yeni üyelere sunulan avantajlardan bazılarıdır.

    İlgilenirseniz bana direkt mesaj atın.

    Veya Whatsapp + 1470 543 5889 ile

    YanıtlaSil
  100. PARA VE GÜCÜN BÜYÜK ILLUMINATI TAPINAKINA HOŞ GELDİNİZ
    NOT: HİÇBİR İNSAN KESİNTİSİ İÇERMEMEKTEDİR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMEZ.

    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 334-708-0560
    Bir iş adamı veya kadın mısınız, politik, müzisyen misiniz, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminatibrotherhood kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak ister misiniz? Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğin her yerde ve ayrıca maaş olarak aylık 100.000 ABD doları alıyorsun…

    .İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi arayın +1 334-708-0560 veya ona whatsapp'tan ulaşın.
    +1 334-708-0560)  Ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 25 yaşında olmalısınız  Öğrenciyseniz katılmayın .

    YanıtlaSil
  101. ILLUMINATI KARDEŞLİK ORGANİZASYONUNA HOŞ GELDİNİZ.

    Hepimizin bir hayali olduğuna inanıyorum, hayatta büyük bir şey olma hayali, bugün pek çok insan hayallerini gerçekleştiremeden ölüyor. Bazılarımız çeşitli ülkelerimizin başkanı olmaya ya da olmaya mahkumdur. dünyanın en büyük müzisyenlerinden, futbolcularından, politikacılarından, iş adamlarından, komedyenlerinden veya ihtiyacı olan diğer insanlara yardımcı olmak için Not; Yeni işe alınan üyeler büyük fayda ve ödüllere hak kazanırlar, İnsan kurbanı yoktur. İlluminati'ye katılmakla gerçekten ilgileniyorsanız, daha fazla Bilgi için bugün bizimle iletişime geçin.
    WhatsApp:+1(234)248-7286 VEYA +1(773)798-0522
    E-posta: illuminatikingdomempire@gmail.com

    YanıtlaSil
  102. NOT: HİÇBİR İNSAN KESİNTİSİ İÇERMEMEKTEDİR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMEZ.

    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 334-708-0560
    Bir iş adamı veya kadın mısınız, politik, müzisyen misiniz, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminatibrotherhood kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak ister misiniz? Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğin her yerde ve ayrıca maaş olarak aylık 100.000 ABD doları alıyorsun…

    .İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi arayın +1 334-708-0560 veya ona whatsapp'tan ulaşın.
    +1 334-708-0560)  Ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 25 yaşında olmalısınız  Öğrenciyseniz katılmayın .

    YanıtlaSil
  103. John williams
    BU DÜNYAYA RESMİ IŞIKLI BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KESİNTİSİ YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ TALEP ETMEKTEDİR.
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 (585) 948-4386

    İş adamı, politikacı, müzisyen misiniz? zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, İlluminati kardeşlik kültüne katıl

    bugün ve zengin bir anlık toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı ve hatta $ kazanmayı seçtiğiniz araba

    1.000.000, yeni bir hayata başlamanın avantajı olarak.


    Gerçek Gmail ortaklarımızla iletişime geçmeden önce en az 20 yaşında olmalısınız: illuminatisecretorder1960 @ gmail @ gmail.com
    Whatsapp: +1 (585) 948-4386

    YanıtlaSil
  104. BENİM ADIM JOYCE VE BEN İNGİLTERE'DENİM.

    ILLUMINATI KARDEŞLİĞİNİN BENİ NASIL ZENGİN VE ÜNLÜ YAPTIĞINI PAYLAŞMAK İÇİN BURADAYIM.

    Sonunda illuminati kardeşliğine üye oldum, Türkiye'den gelen ama ABD'de yaşayan harika bir hanımefendiye teşekkür etmek istiyorum.
    Benim için çok şey yaptı, hayatımı değiştirdi, hayatıma neşe ve mutluluk getirdi, bugün iyi bir hayat yaşıyorum illuminati kardeşliği sayesinde, hayatım boyunca illuminati kardeşliğine katılmaya çalışıyorum ama Birkaç kez dolandırıldım ama yine de pes etmedim çünkü sen hayatta pes edersen hayat da sende pes eder. Eğer bu kadar defa dolandırıldıysan sana tavsiyem pes etme çünkü illuminati kardeşliği gerçek, ben bu kadının yardımıyla gerçek illuminati kardeşliğine katıldım. Bugün hepinizin bilmesini isterim ki illuminati'ye katılmak için para ödemezsiniz, hepinize tavsiyem kararınızı vermeniz ve size söylenen her şeye uymanızdır. Başlangıç ​​sürecim tamamlandığında, yeni bir hayata başlamak için bana verilen yardım tutarı 1.000.000 dolardır. Bana da bir araba ve bir ev verildi. Bu nedenle, herhangi bir sorununuz varsa veya yaşamda illuminati kardeşliğine nasıl katılacağınız konusunda desteğe ihtiyacınız varsa, illuminati kardeşliğini selamlamadan duramam. Kendisine whatsapp üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Gerçekten çok hoş bir bayan. Bunu okuyan herkes için kutsanmış ve mutlu kalın!!

    E-POSTA: susanmurat97@gmail.com

    WHATSAPP: +1 (210) 898-6320

    YanıtlaSil
  105. BUGÜN BÜYÜK KARDEŞLİK ILLUMINATI'YE KATILARAK ARZU HAYATINIZI YAŞAYIN.
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mısın, politikacı mısın, müzisyen misin, öğrenci misin, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak istiyorsun, İlluminati'ye katıl
    kardeşlik bugün ibadet ve Anında zengin toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 500.000 ABD doları alıyorsunuz...

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR.
    1. 100.000 ABD Doları tutarında nakit ödül
    2. 500.000 USD değerinde yeni bir Sleek Dream ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev

    Tapınağımız ABD, BAE ve Afrika'da bulunmaktadır.
    Temsilcimizle iletişime geçmek için 18 yaşında veya daha büyük olmalıdır
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  106. BU DÜNYAYA RESMİ IŞIKLI BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KESİNTİSİ YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ ÜCRET ETMEKTEDİR.
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1(708)942-7262

    İş adamı, politikacı, müzisyen misiniz? zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, İlluminati kardeşliği kültüne katıl

    bugün ve zengin bir anlık toplam elde edin. Haftada 1 milyon dolar ve ücretsiz

    Seçtiğiniz araba bu dünyada yaşasın ve hatta $ kazansın.

    Yeni bir hayata başlamanın avantajı olarak 1.000.000.


    Gerçek Gmail ortaklarımızla iletişime geçmek için en az 20 yaşında olmalısınız: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: +1 (708) 942-7262

    YanıtlaSil
  107. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KADROSU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mısınız, politikacı mısınız, müzisyen misiniz, öğrenci misiniz? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 90.000.000 $ alıyorsunuz ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  108. BÜYÜK ILLUMINATI KARDEŞLİK'E HOŞ GELDİNİZ.
    NOT: HİÇBİR İNSAN KESİNTİSİ İÇERMEMEKTEDİR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMEZ.

    Bir iş adamı veya kadın mısınız, sanatçı, politik, müzisyen misiniz, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşlik kültüne katılmak ve bir haftada anında zengin, büyük miktarda para ve ücretsiz home.any bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz herhangi bir yer ve ayrıca herhangi bir işe başlamak için 1.000.000 ABD doları kazanın.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR.

    1. 1.000.000 ABD Doları tutarında Nakit Ödül

    2. 50.000 USD değerinde Yeni Şık Rüya ARABA

    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın alınan bir Dream House

    4. Dünyadaki Tüm Havalimanlarında V.I.P tedavisi

    .İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi arayın +1 334-708-0560 veya ona whatsapp'tan ulaşın.
    +1 334-708-0560) Ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 20 yaşında olmalısınız Öğrenci iseniz katılmayın

    YanıtlaSil
  109. PARA VE GÜCÜN BÜYÜK ILLUMINATI TAPINAKINA KATILIN

    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1(781) 412-5092
    Bir iş adamı veya kadın, politikacı, müzisyen, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliğine katılmak ve anında zengin olmak istiyor musunuz? Girişimden hemen sonra 5 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz herhangi bir yerde ve ayrıca aylık 400.000 ABD Doları maaş alıyorsanız, inanın bu hayatta bir kez karşılaşabileceğiniz bir fırsattır ve bizimle iletişime geçmeden önce dolandırılmış olsanız bile bu fırsatı iyi değerlendirmenizi tavsiye edeceğim ve yarışacağız...

    İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi +1(781) 412-5092 numaralı telefondan arayın.
    veya +1(781) 412-5092 numaralı telefondan bizi arayın. Ortaklarımızla iletişim kurabilmeniz için en az 20 yaşında olmalısınız. Öğrenciyseniz katılmayın.

    YanıtlaSil
  110. PARA VE GÜCÜN BÜYÜK ILLUMINATI TAPINAKINA KATILIN

    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 (541) 638-8789
    Zengin, ünlü ve güçlü olmak isteyen bir iş adamı veya kadın, politikacı, müzisyen misiniz, bugün İlluminati Kardeşliği'ne katılın ve anında zengin olun. Açılışınızın hemen ardından 5 milyon dolar ve seçtiğiniz güzel bir ev. Dünyanın neresinde yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca ayda 400.000 dolar maaş alırsınız, inanın bana, bu hayatta bir kez karşılaşılabilecek bir fırsat.
    İlgileniyorsanız, acenteyi +1 (541) 638-8789 numaralı telefondan veya +1 (541) 638-8789 numaralı telefondan whatsapp'ı arayın....

    YanıtlaSil
  111. BUGÜN BÜYÜK KARDEŞLİK ILLUMINATI'YE KATILARAK ARZU HAYATINIZI YAŞAYIN.
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mısın, politikacı mısın, müzisyen misin, öğrenci misin, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak istiyorsun, İlluminati'ye katıl
    kardeşlik bugün ibadet ve Anında zengin toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 500.000 ABD doları alıyorsunuz...

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR.
    1. 100.000 ABD Doları tutarında nakit ödül
    2. 500.000 USD değerinde yeni bir Sleek Dream ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev

    Tapınağımız ABD, BAE ve Afrika'da bulunmaktadır.
    Temsilcimizle iletişime geçmek için 18 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  112. DÜNYAYA DUYURU
    NOT: ILLUMINATI WHATSAPP ÜZERİNDEN İLETİŞİM YAPMAMAKTADIR,
    HİÇBİR İNSAN KADROSU YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ TALEP ETMEMEKTEDİR
    666illuminatiagent666@gmail.com

    İş adamı mısın kadın mısın, politikacı mısın, müzisyen misin, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak ister misin, İlluminati Kardeşliği'ne katıl
    Onurlu ve toplumda saygı duyulan bir insan olacaksın. Ve hayatın, hayatın en iyisine dönüşecek, Yeni bir üye olarak, yeni bir yaşam tarzına başlamak için büyük miktarda para ile ödüllendirileceksin ve büyüklüğün ışığı hayatının tüm günlerinde sana kalkan olacak.

    Tapınağa girmeniz için size rehberlik etmesi için tapınak temsilcisiyle iletişime geçmeden önce en az 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız 666illuminatiagent666@gmail.com

    YanıtlaSil
  113. BU DÜNYAYA RESMİ IŞIKLI BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KIYASLAMASI YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ TALEP ETMEMEKTEDİR.
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1(757)354-3107

    İş adamı, politikacı, müzisyen misiniz? zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, İlluminati kardeşlik kültüne katıl

    bugün ve zengin bir anlık toplamı var. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı ve hatta $ kazanmayı seçtiğiniz araba

    1.000.000, yeni bir hayata başlamak için avantajınız olarak.

    Ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 20 yaşında olmalısınız.
    E-posta: illuminatisocietyorder2013@gmail.com WhatsApp numarası +1(757)354-3107

    YanıtlaSil
  114. BUGÜN BÜYÜK KARDEŞLİK ILLUMINATI'YE KATILARAK ARZU HAYATINIZI YAŞAYIN.
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mısın, politikacı mısın, müzisyen misin, öğrenci misin, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak istiyorsun, İlluminati'ye katıl
    kardeşlik bugün ibadet ve Anında zengin toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyanın neresinde yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 500.000 ABD doları alıyorsunuz...

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR.
    1. 100.000 ABD Doları tutarında nakit ödül
    2. 500.000 USD değerinde yeni bir Sleek Dream ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev

    Tapınağımız ABD, BAE ve Afrika'da bulunmaktadır.
    Temsilcimizle iletişime geçmek için 18 yaşında veya daha büyük olmalıdır
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  115. dünyaya resmi İlluminati Kardeşliği mesajı. İş adamı veya kadın, sanatçı, politikacı, papaz, öğrenci, müzisyen olmak için zengin, ünlü, güçlü ve her durumda, bugün İlluminati kardeşlik tarikatına katılın ve hemen zengin olun, üye olun ve büyük miktarda para ve yaşamak istediğiniz dünyanın herhangi bir yerinde ücretsiz ev ve ayrıca bir iş kurmak için 10 milyon dolar kazanın.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELER İÇİN FAYDALAR.

    1. 100.000.000 $ nakit ödül

    2. 500.000,00 $ değerinde yeni şık rüya araba

    3. Seçtiğiniz bir ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev

    4. Dünyadaki tüm havalimanlarında VIP muamelesi


    İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi arayın veya ona WhatsApp'tan ulaşın. +1 (757) 354-3107
    + Ortaklarımızla iletişime geçmek için en az 25 yaşında olmalısınız Öğrenciyseniz, E-posta: litisociatyorder2013@gmail.com,

    YanıtlaSil
  116. ILLUMINATI'NİN BÜYÜK PARA VE GÜCÜNÜN BİRLEŞTİRİLMESİ İÇİN PROSEDÜR, ILLUMINATI'YE KATILIN acentemiz +1 470 543 5889 veya posta veya posta yoluyla

    (greatestilluminati4@gmail.com)

    İş adamı mısın, kadın mısın, politikacı mısın, müzisyen misin, öğrenci misin, hayatta zengin, ünlü, güçlü mü olmak istiyorsun? Illuminati'ye katıl
    Kardeşlik bugün ibadet ediyor ve anında zengin bir meblağ alıyor. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 350.000 dolar alıyorsunuz...

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SUNULAN FAYDALAR.
    1. 120.000 $ nakit ödül.
    2. 150.000 Dolara yeni Sleek Dream arabası
    3. Seçtiğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev.
    Dünyanın en iyi 5'inden randevu alındı.
    Liderler ve dünyanın en iyi 5 ünlüsü. ilgileniyorsanız arayın
    temsilci şimdi +1 470 543 5889 veya whatsapp aracılığıyla
    +1 470 543 5889) veya bununla birlikte bize e-posta da gönderebilirsiniz,
    (greatestilluminati4@gmail.com) anında çevrimiçi başlatma için

    YanıtlaSil
  117. DÜNYAYA DUYURU
    NOT: ILLUMINATI WHATSAPP ÜZERİNDEN İLETİŞİM YAPMAMAKTADIR,
    HİÇBİR İNSAN KIYASLAMASI YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ TALEP ETMEMEKTEDİR.
    666illuminatiagent666@gmail.com

    İş adamı mısın kadın mısın, politikacı mısın, müzisyen misin, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak ister misin, İlluminati Kardeşliği'ne katıl
    Onurlu ve toplumda saygı duyulan bir insan olacaksın. Ve hayatın, hayatın en iyisine dönüşecek, Yeni bir üye olarak, yeni bir yaşam tarzına başlamak için büyük miktarda para ile ödüllendirileceksin ve büyüklüğün ışığı hayatının tüm günlerinde sana kalkan olacak.

    Sizi tapınağa yönlendirmesi için tapınak temsilcisiyle iletişime geçmeden önce en az 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız 666illuminatiagent666@gmail.com

    YanıtlaSil
  118. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KADROSU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mısınız, politikacı mısınız, müzisyen misiniz, öğrenci misiniz? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 90.000.000 $ alıyorsunuz ...

    Illuminati üyesi olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  119. ILLUMINATI KARDEŞLİK ORGANİZASYONUNA HOŞ GELDİNİZ.
    Hepimizin bir hayali olduğuna inanıyorum, hayatta harika bir şey olma hayali, bugün pek çok insan hayallerini gerçekleştirmeden ölüyor. Bazılarımızın kaderi çeşitli ülkelerimizin başkanları olmak veya olmak. dünyanın en büyük müzisyenlerinden, futbolcularından, politikacılarından, iş adamlarından, komedyenlerinden veya diğer ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak için Dikkat; yeni işe alınan üyeler büyük avantajlara ve ödüllere hak kazanır. İnsan kurbanı yoktur. İlluminati'ye katılmakla gerçekten ilgileniyorsanız, daha fazla bilgi için lütfen bugün bizimle iletişime geçin WhatsApp: +1 (573) 982-0773
    E-posta: illuminatilight676@gmail.com

    YanıtlaSil
  120. BU DÜNYAYA RESMİ IŞIKLI BİR DUYURUDUR
    NOT: HİÇBİR İNSAN AÇIKLAMASI DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1(708)942-7262

    İş adamı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olacak, bugün İlluminati kardeşlik kültürüne katılacak ve anında zenginleşeceksiniz. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve hatta maaş olarak ayda 50.000.000 $ alıyorsunuz...

    Illuminati üyesi olan yeni üyeler için avantajlar.
    Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1.500.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    Dünyanın en iyi zenginleriyle tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 25 yaşında olmalısınız Gmail: illuminatiwordorder1995@gmail.com Whatsapp: +1(708)942-7262

    YanıtlaSil
  121. john williams
    BU DÜNYAYA RESMİ IŞIKLI BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KESİNTİSİ YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ TALEP ETMEKTEDİR.
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 (585) 948-4386

    İş adamı, politikacı, müzisyen misiniz? zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, İlluminati kardeşlik kültüne katıl

    bugün ve zengin bir anlık toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı ve hatta $ almayı seçtiğiniz araba

    1.000.000, yeni bir hayata başlamak için avantajınız olarak.


    Gerçek Gmail ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 20 yaşında olmalısınız: illuminatisecretorder1960 @ gmail @ gmail.com
    Whatsapp: +1 (585) 948-4386

    YanıtlaSil
  122. BUGÜN BÜYÜK KARDEŞLİK ILLUMINATI'YE KATILARAK ARZU HAYATINIZI YAŞAYIN.
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    İş adamı mı kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak istiyorsun, İlluminati'ye katıl
    kardeşlik bugün ibadet ve Anında zengin toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyanın neresinde yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 500.000 ABD doları alıyorsunuz...

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR.
    1. 100.000 ABD Doları tutarında nakit ödül
    2. 500.000 USD değerinde yeni bir Sleek Dream ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev

    Tapınağımız ABD, BAE ve Afrika'da bulunmaktadır.
    Temsilcimizle iletişime geçmek için 18 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  123. dünyaya resmi İlluminati Kardeşliği mesajı. Zengin, ünlü, güçlü olmak için bir iş adamı veya kadın, sanatçı, politikacı, papaz, öğrenci, müzisyen iseniz ve kendinizi hangi durumda bulursanız bulun, bugün İlluminati kardeşlik tarikatına katılın ve üye olur olmaz zengin olun. dünyanın herhangi bir yerinde yaşamayı seçtiğiniz büyük miktarda para ve bedava ev ve hatta bir iş kurmak için 10 milyon dolar kazanın.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELER İÇİN FAYDALAR.

    1. 100.000.000 $ nakit ödül

    2. 500.000,00 $ değerinde şık yeni bir rüya arabası

    3. İstediğiniz ülkede satın aldığınız hayalinizdeki ev

    4. Dünyanın tüm havalimanlarında VIP hizmeti.


    İlgileniyorsanız, şimdi temsilciyle iletişime geçin veya onu WhatsApp'tan arayın. +1 (757) 354-3107
    + Öğrenci iseniz ortaklarımızla iletişime geçmek için en az 25 yaşında olmalısınızE-posta: litisociatyorder2013@gmail.com

    YanıtlaSil
  124. ADIM KATE VE LONDRA'LIYIM.

    ILLUMINATI KARDEŞLİĞİNİN BENİ ZENGİN VE ÜNLÜ YAPTIĞINI PAYLAŞMAK İÇİN BURADAYIM.
    Sonunda illuminati kardeşliğine üye oldum, TÜRKİYE'den büyük bir adama teşekkür etmek istiyorum.
    Benim için çok şey yaptı, hayatımı değiştirdi, hayatıma neşe ve mutluluk getirdi, bugün iyi bir hayat yaşıyorum illuminati kardeşliği sayesinde, hayatım boyunca illuminati kardeşliğine katılmaya çalışıyorum ama Birkaç kez dolandırıldım ama yine de pes etmedim çünkü sen hayatta pes edersen hayat da sende pes eder. Eğer bu kadar defa dolandırıldıysan sana tavsiyem pes etme çünkü illuminati kardeşliği gerçek, ben bu adamın yardımıyla gerçek illuminati kardeşliğine katıldım. Bugün hepinizin bilmesini isterim ki illuminati'ye katılmak için para ödemezsiniz, hepinize tavsiyem kararınızı vermeniz ve size söylenen her şeye uymanızdır. Başlangıç ​​sürecim tamamlandığında, yeni bir hayata başlamak için bana verilen yardım tutarı 1.000.000 dolardır. Bana da bir araba ve bir ev verildi. Bu nedenle, herhangi bir sorununuz varsa veya yaşamda illuminati kardeşliğine nasıl katılacağınız konusunda desteğe ihtiyacınız varsa, illuminati kardeşliğini selamlamadan duramam. Kendisine whatsapp üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. O gerçekten gerçekten hoş bir adam. Bunu okuyan herkes için kutsanmış ve mutlu kalın!!

    E-POSTA:doc83709@gmail.com

    WHATSAPP: (+905441070095)

    YanıtlaSil
  125. dünyaya resmi İlluminati mesajı. Zengin, ünlü, güçlü olmak için bir iş adamı veya kadın, sanatçı, politikacı, papaz, öğrenci, müzisyen iseniz ve kendinizi hangi durumda bulursanız bulun, bugün İlluminati kardeşlik tarikatına katılın ve üye olur olmaz zengin olun. dünyanın herhangi bir yerinde yaşamayı seçtiğiniz büyük miktarda para ve bedava ev ve hatta bir iş kurmak için 10 milyon dolar kazanın.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELER İÇİN FAYDALAR.

    1. 100.000.000 $ nakit ödül

    2. 500.000,00 $ değerinde şık yeni bir rüya arabası

    3. İstediğiniz ülkede satın aldığınız hayalinizdeki ev

    4. Dünyanın tüm havalimanlarında VIP hizmeti.


    İlgileniyorsanız, şimdi temsilciyle iletişime geçin veya onu WhatsApp'tan arayın. +1 (757) 354-3107
    + Öğrenci iseniz ortaklarımızla iletişime geçmek için en az 25 yaşında olmalısınızE-posta: litisociatyorder2013@gmail.com

    YanıtlaSil
  126. BENİM ADIM KATE VE BEN İNGİLTERE'DENİM.

    ILLUMINATI KARDEŞLİĞİNİN BENİ ZENGİN VE ÜNLÜ YAPTIĞINI PAYLAŞMAK İÇİN BURADAYIM.

    Sonunda illuminati kardeşliğine üye oldum, TÜRKİYE'den büyük bir adama teşekkür etmek istiyorum.
    Benim için çok şey yaptı, hayatımı değiştirdi, hayatıma neşe ve mutluluk getirdi, bugün iyi bir hayat yaşıyorum illuminati kardeşliği sayesinde, hayatım boyunca illuminati kardeşliğine katılmaya çalışıyorum ama Birkaç kez dolandırıldım ama yine de pes etmedim çünkü sen hayatta pes edersen hayat da sende pes eder. Eğer bu kadar defa dolandırıldıysan sana tavsiyem pes etme çünkü illuminati kardeşliği gerçek, ben bu adamın yardımıyla gerçek illuminati kardeşliğine katıldım. Bugün hepinizin bilmesini isterim ki illuminati'ye katılmak için para ödemezsiniz, hepinize tavsiyem kararınızı vermeniz ve size söylenen her şeye uymanızdır. Başlangıç ​​sürecim tamamlandığında, yeni bir hayata başlamak için bana verilen yardım tutarı 1.000.000 dolardır. Bana da bir araba ve bir ev verildi. Bu nedenle, herhangi bir sorununuz varsa veya yaşamda illuminati kardeşliğine nasıl katılacağınız konusunda desteğe ihtiyacınız varsa, illuminati kardeşliğini selamlamadan duramam. Kendisine whatsapp üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. O gerçekten gerçekten hoş bir adam. Bunu okuyan herkes için kutsanmış ve mutlu kalın!!

    E-POSTA:doc83709@gmail.com

    WHATSAPP: (+905441070095)

    YanıtlaSil
  127. ILLUMINATI BROTHERHOOD TEMPLE" SELAMLAR ! BÜYÜK ILLUMINATI ÜYESİ OLARAK SAYGILARIMIZLA HOŞ GELDİNİZ, HOŞ GELDİNİZ. KARLI VE ÖZEL BİR ŞEYİN PARÇASI OLUN (ILLUMINATI DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ). POLİTİSYEN, MODERİN, DOTORELTA MISINIZ? , MEZUN/ÖĞRENCİ VEYA İŞİNİZİ BÜYÜK ZİHİNLER OLMAK İÇİN GENİŞLETMEK İSTİYORSANIZ. Ayrıca şunu da bilmek önemlidir. Korku, ben gerçeğim. Yanlış üyelerin eline düştüysen ve seni aldattılarsa, endişelenme, gerçek inisiyasyonundan sonra, kaybettiğin tüm paranın iadesini alacaksın. Lütfen bu ALTIN'ın bir parçası ol" FIRSAT" Büyük İlluminati Teşkilatı sizi dünyada zengin ve ünlü yapar, sizi kökten çekip çıkarır ve uzun zamandır olmayı arzuladığınız daha yüksek bir seviyeye çıkarır ve birlikte dünyayı büyük ve güçlülerle yöneteceğiz. hasta gücü uminati, sonsuz yaşam ve sevinçle yeryüzünde uzun yaşam ve refah. İnan bana, sana söz veriyorum. Daha fazla bilgi için bize katılın E-posta: Illuminatiofficial565@gmail.com veya Whatsapp +2348056051569.

    YanıtlaSil
  128. PROCEDURA DOŁĄCZENIA DO ŚWIĄTYNI WIELKIEJ PIENIĘDZY I POWERNOTE ILLUMINATI: BRAK POŚWIĘCENIA LUDZKIEGO I ILLUMINATI NIE ŻĄDANIE OPŁATY REJESTRACYJNEJ Możesz skontaktować się z agentem świątyni poprzez EMAIL;brothersofhell666@gmail.com
    Czy jesteś biznesmenem, politykiem, pastorem, muzykiem? Chcesz być bogaty
    sławny, potężny w życiu, przyłącz się do kultu bractwa iluminatów
    dzisiaj i zdobądź bogatą natychmiastową sumę. 1 milion dolarów tygodniowo i jeden za darmo
    Samochód, gdziekolwiek zdecydujesz się żyć na tym świecie, a nawet $
    1 000 000 jako Twoja korzyść, aby rozpocząć nowe życie.

    Aby móc skontaktować się z naszymi partnerami, musisz mieć co najmniej 20 lat E-mail: brothersofhell666@gmail.com

    YanıtlaSil
  129. İlluminati'nin Büyük Kardeşliğine katılın. Sizi sonsuza kadar zengin edecek, ünlü yapacak ve insanları kontrol etme gücüne sahip olacak İlluminati'nin bir üyesi olmak ister misiniz? E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp numarası +1(740)479-2914  .
    ÜYELERE VERİLEN AVANTAJLAR VE ÖDÜLLER.
    1. 8.666,000,00 ABD Doları tutarında Nakit Ödül 2. 2. 966.000 ABD Doları değerinde Yeni Bir Şık Rüya Arabası 3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın alınan bir Rüya Evi.
    4. Dünyadaki tüm Havalimanlarında VIP muamelesi  5. Üye olarak her ay banka hesabınıza 50.000,00 ABD Doları tutarında aylık ödeme. 6. 3 günde Işığı, parayı ve gücü görmekten geri kalmayın.7. İnsan kurbanı yok.8. Milyoner ol, sonsuza kadar zengin ol.
    Bize katılmakla ilgileniyorsanız, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp numarası +1(740)479-2914.

    YanıtlaSil
  130. Dünyaya resmi Illuminati Kardeşliği masajı. İster iş adamı, ister kadın, sanatçı, politikacı, futbolcu, öğrenci, doktor, müzisyen, zengin, ünlü, güçlü ve hangi durumda olursanız olun kendinizi bulun ve unutmayın ki İlluminati sizden para ya da insan kurbanı istemez, katılın. bugün İlluminati kardeşliğinin kültü ve anında zengin olun. Üye ol, çok para ve dünyanın herhangi bir yerinde yaşamak istediğin bir ev al ve ayrıca bir iş kurmak için 10 milyon dolar kazan.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELER İÇİN FAYDALAR.

    1. 100,000,000$ Nakit Ödül

    2. 500.000,00$ değerinde şık yeni rüya arabası

    3. Seçtiğiniz bir ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev

    4. Dünyadaki tüm havalimanlarında VIP muamelesi


    İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi arayın veya onunla WhatsApp aracılığıyla iletişime geçin. +1 (781) 361-9631
    + Ortaklarımızla iletişime geçmek için en az 25 yaşında olmalısınız. Öğrenci iseniz, litisociatyorder2013@gmail.com adresine e-posta gönderin,

    YanıtlaSil
  131. Illuminati666 kardeşliğine nasıl katılınır!!! DAVID MARK veya Whats'App (+2348140101327) ile iletişime geçin. Almanya'da, ABD'de, Avrupa'da veya dünyanın herhangi bir yerinde zengin, ünlü ve güce sahip olmak ister misiniz.. ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR. 1. Başlatıldıktan sonra 100.000, 00 USD değerinde bir Nakit ödül. 2. 100.000 ABD Doları değerinde Yeni Bir Şık Rüya Arabası 3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın alınan bir Rüya Evi 4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tam ücretli). 5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi 6.Dünyadaki tüm Havalimanlarında VIP uygulaması 7.Toplam Yaşam Tarzı değişikliği 8.Bohemian Grove'a erişim. 9.Üye olarak her ay banka hesabınıza 300.000 USD ödeme yapın 10.Bir Aylık rezervasyon yapıldı.Dünyanın En İyi 5 Lideri ve Dünyanın En İyi 5 Ünlüsü ile randevu DAVID MARK veya isterseniz Whats'App (+2348140101327) ile iletişime geçin katılmak.

    YanıtlaSil
  132. DÜNYAYA DUYURU
    NOT: ILLUMINATI WHATSAPP ÜZERİNDEN İLETİŞİM YOKTUR.
    HİÇBİR İNSAN KIYASLAMASI YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ TALEP ETMEMEKTEDİR.

    666illuminatiagent666@gmail.com

    İş adamı mısın kadın mısın, politikacı mısın, müzisyen misin, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak ister misin, İlluminati Kardeşliği'ne katıl
    Onurlu ve toplumda saygı duyulan bir insan olacaksın. Ve hayatın, hayatın en iyisine dönüşecek, Yeni bir üye olarak, yeni bir yaşam tarzına başlamak için büyük miktarda para ile ödüllendirileceksin ve büyüklüğün ışığı hayatının tüm günlerinde sana kalkan olacak.

    Aşağıdaki e-posta yoluyla sizi tapınağa yönlendirmesi için tapınak temsilcisiyle iletişime geçmeden önce en az 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız.

    666illuminatiagent666@gmail.com

    YanıtlaSil
  133. BUGÜN BÜYÜK KARDEŞLİK ILLUMINATI'YE KATILARAK ARZU HAYATINIZI YAŞAYIN.
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mısın, politikacı mısın, müzisyen misin, öğrenci misin, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak istiyorsun, İlluminati'ye katıl
    kardeşlik bugün ibadet ve Anında zengin toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyanın neresinde yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 500.000 ABD doları alıyorsunuz...

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR.
    1. 100.000 ABD Doları tutarında nakit ödül
    2. 500.000 USD değerinde yeni bir Sleek Dream ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev

    Tapınağımız ABD, BAE ve Afrika'da bulunmaktadır.
    Temsilcimizle iletişime geçmek için 18 yaşında veya daha büyük olmalıdır
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  134. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KADROSU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mısınız, politikacı mısınız, müzisyen misiniz, öğrenci misiniz? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 90.000.000 $ alıyorsunuz ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  135. BÜYÜK ILLUMINATI KARDEŞLİK TAPINAĞI 666'YA HOŞ GELDİNİZ
    NOT: HİÇBİR İNSAN FEDA ETMEZ VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMEZ
    DİKKAT:: ILLUMINATI WHATSAPP ÜZERİNDEN İLETİŞİM YAPMAYIN
    666illuminatiagent666@gmail.com
    Bir iş adamı veya kadın, sanatçı, politikacı veya müzisyen misiniz, hayatta zengin, ünlü veya güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşlik tarikatına katılmak ve bir haftada büyük miktarda para toplayarak anında zengin olmak istiyor musunuz? bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz herhangi bir yerde ücretsiz ev ve ayrıca yeni bir hayata başlamak için 6.000.000 ABD doları kazanın.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE FAYDALAR SAĞLANIR.
    1. 6.000.000 ABD Doları Nakit Ödül
    2. 50.000 ABD Doları Değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABA
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Dünyadaki Tüm Havalimanlarında V.I.P Tedavisi

    Ortaklarımızla iletişime geçebilmeniz için en az 20  yaşında olmanız gerekir öğrenci kabul ediyoruz
    666illuminatiagent666@gmail.com

    YanıtlaSil
  136. BÜYÜK ILLUMINATI KARDEŞLİĞİNE HOŞ GELDİNİZ.666
    NOT: HİÇBİR İNSAN ÖDÜLÜ OLMAZ VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMEZ BİLDİRİM:: ILLUMINATI WHATSAPP, INSTAGRAM VEYA FACEBOOK ÜZERİNDEN İLETİŞİM YAPMAYIN
    illuminati666worldtemple@gmail.com
    Bir iş adamı veya kadın, sanatçı, politikacı veya müzisyen misiniz, hayatta zengin, ünlü ve güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşlik kültüne katılmak ve bir haftada büyük miktarda para toplayarak anında zengin olmak istiyor musunuz? ücretsiz bir ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz herhangi bir yerde ve ayrıca herhangi bir iş kurmak için 1.000.000 ABD doları kazanın.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE FAYDALAR SAĞLANIR.

    1. 1.000.000 ABD Doları Nakit Ödül

    2. 50.000 ABD Doları Değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABA

    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi

    4. Dünyadaki Tüm Havalimanlarında V.I.P Hizmeti

    Ortaklarımızla iletişim kurabilmeniz için en az 20 yaşında olmanız gerekir  Öğrenciyseniz katılmayın
    illuminati666worldtemple@gmail.com

    YanıtlaSil
  137. Ondan sonra, bana tüm yönergeleri verdiler ve başlangıç ​​sonrasında yeni üyelerin nakit olarak 1.000.000 $ ile ödüllendirileceğini bildirdiler. Lord Felix Morgan'ın yardımıyla. İlluminati'nin tam bir üyesi olarak tamamen inisiye edildim. Tavsiyeniz daha önce bir dolandırıcı denediğiniz veya denediğiniz ise, katılmanıza yardımcı olmak bana kalmış, bu yüzden Lord Morgan'ı deneyin. Gelecekteki hayatında istediğin şey olmak için en iyi şansın. Onunla WhatsApp +2348055459757 veya e-posta ile iletişime geçin: Illuminationofficial565@gmail.com

    YanıtlaSil
  138. BU DÜNYADA IŞIĞIN RESMİ İLETİŞİMİDİR
    NOT: İNSAN AÇIKLAMALARI DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +
    905344501179
    İş adamı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olacak, bugün İlluminati kardeşlik kültürüne katılacak ve anında zengin olacaksınız. Haftada bir milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin, hatta ayda 50.000.000$ maaş kazanın...

    Illuminati üyesi olan yeni üyeler için avantajlar.
    Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1.500.000 $'lık yeni bir rüya arabası.
    Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla Gmail: illuminatiwordorder1995@gmail.com veya iletişim gerçek numarasıyla iletişim kurmak için en az 25 yaşında olmalısınız: WhatsApp: +905344501179

    YanıtlaSil
  139. Notis!! Notis!! Notis!!

    Adakah anda mahu membiayai semula perniagaan anda? Adakah anda memerlukan pinjaman dalam talian yang tulen untuk mendapatkan bil anda? Memulakan perniagaan baru? Adakah anda memerlukan pinjaman peribadi? atau pinjaman perniagaan, memohon pinjaman yang cepat dan mudah untuk memulakan pembiayaan baru projek anda pada kadar faedah paling murah sebanyak 1.5%. Hubungi kami melalui e -mel: [iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]


    Perkhidmatan kami

    * Pinjaman rumah
    * Pinjaman Auto
    * Pinjaman gadai janji
    * Pinjaman perniagaan
    * Kenderaan kewangan
    * Pinjaman peribadi

    Adakah anda memerlukan banyak modal untuk memulakan cadangan perniagaan atau pengembangan anda? Adakah bank atau broker menolak permohonan pinjaman disebabkan oleh skor kredit yang rendah atau kekurangan cagaran? Jangan teragak -agak untuk menghubungi kami untuk kemungkinan kerjasama perniagaan. Kami menawarkan perkhidmatan pinjaman selamat untuk kedua-dua warganegara dan bukan warganegara.

    Hubungi kami hari ini melalui e -mel: [iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]

    YanıtlaSil
  140. İlluminati'ye nasıl üye olduğuma dair tanıklığım. Büyük Illuminati'ye büyük bir üye olarak katılmak isteyen ve beni harika bir üye olarak isteyen insanlarla tanışmak istiyorum. Adı Lord Felix Morgan'dır. Hayatımı ölüm aşamasından kurtarmama yardım et. Yaklaşık 2 yıl altı ay sonra taburcu edildi. Illuminati'nin pek çok üyesi tarafından ihanete uğradıktan sonra. Yıllar boyunca umutsuzdum ve finansal olarak yerdeydim. Ama bir gün internette gezinirken büyük İlluminati Lordu Felix Morgan'ın yazısına rastladım ve eğer büyük İlluminati'den biriyseniz ünlü, zengin ve hayatta başarılı olabileceğinizi söyleyen bir yazıya rastladım. Onunla iletişime geçtim ve her şeyi açıkladım ve kullanılan kayıt defterini tavsiye etti ve başlamama yardımcı olması için büyük üyeye para ödedim ve Illuminati Dünya Düzeni'ne inisiye oldum. Bundan sonra, bana tüm yönergeleri verdiler ve inisiyasyondan sonra yeni üyelerin toplam 1.000.000 $ nakit ile ödüllendirileceğini bildirdiler. Lord Felix Morgan'ın yardımıyla. İlluminati'nin tam bir üyesi olarak tamamen inisiye edildim. Tavsiyeniz, daha önce bir dolandırıcı denediğiniz veya denediğiniz yönündeyse, katılmanıza yardımcı olmak bana kalmış, bu yüzden Lord Morgan'ı deneyin. Gelecekteki yaşamınızda istediğiniz şey olmak için en iyi şansınız. Onunla WhatsApp +2348055459757 üzerinden veya e-posta ile iletişime geçin: Illuminationofficial565@gmail.com

    YanıtlaSil